ZAJEDNO LETUJU! Otkriveno ko je devojka s kojom Haris Berković provodi vrele dane u Egiptu (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

otkriveni!

ZAJEDNO LETUJU! Otkriveno ko je devojka s kojom Haris Berković provodi vrele dane u Egiptu (FOTO)

O pobedniku Zvezda Granda iz Gradačca, Harisu Berkoviću, svako malo se pojavi nova informacija, pretežno vezana za njegov ljubavni život sa atraktivnom Radom Manojlović

Objavljeno:

Od svađa, izbacivanja iz stana, prevara, lomljenja telefona, špekulacija kako je njihova veza izmišljena radi marketinga... Zaista je buran period iza mladog pevača, a koji uživa u Egiptu.

Haris je otputovao na letovanje u Egipat, i to zajedno sa Radom Manojlović. I jedno, i drugo, izbegavaju da postavljaju zajedničke fotografije sa odmora. Da li je to iz razloga što su se nedavno u medijima pojavile informacije kako su raskinuli, pa žele da intrigiraju javnost, poznato je samo njima.

Za sada postavljaju fotografije na kojima su sami, mada je Haris uspeo da napravi grešku. Naime, on je postavio fotografiju nastalu tokom krstarenja, dok su oko njega dve devojke. Obe imaju sagnute glave, ali ako zumirate fotografiju, sasvim je jasno kako je s njegove desne strane Rada Manojlović.

Prema saznanjima na odmoru u Egiptu, zajedno sa Radom i Harisom su članovi njihove porodice. Tačnije, Haris je sa sobom poveo oca, maćehu i polubrata, dok su Radini članovi njena sestra Marija i jedna prijateljica. (Espreso.co.rs/Ekskluziva.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.