VEĆ NASTALI PROBLEMI U VEZI: Lukasova nova devojka OČAJNA, ne zna šta da radi!
Foto: Printscreen Instagram

odmah haos

VEĆ NASTALI PROBLEMI U VEZI: Lukasova nova devojka OČAJNA, ne zna šta da radi!

Nije joj svejedno

Objavljeno:

Kako su Aca Lukas i izvesna Branislava Pašajlija uplovili u emotivnu vezu odmah nakon što je objavljeno da se poznati pevač razvodi, što je dalje uzrokovalo odluku misteriozne Lozničanke da i ona pokrene parnicu za razvod vlastitog braka, mnogi su očekivali da njih dvoje odmah planiraju da uplove u bračne vode.

Međutim, kako izvor blizak Branislavi tvrdi, ona se još uvek dvoumi da li uopšte da podigne vezu sa Acom na viši nivo jer već sada ne može da se nosi sa pritiskom medija.

foto: Printscreen Instagram

- Ona se prvo pitala da li da se upušta u romansu sa Lukasom, jer je znala da će njihova ljubavna priča biti pod lupom javnosti. Još ne može da se navikne da mediji prate svaki njen korak, da su joj paparaci za petama i da je svakog dana u novinama i na portalima. Sa druge strane, malo ju je uplašilo i to što je sa pevačem već krenula da kuje planove o zajedničkom životu i braku, jer joj se mota u glavi da bi mogla da prođe kao njegova bivša partnerka, zakonski još supurga, Sonja Vuksanović. Branislava je čitala po medijima o raznim Lukasovim aferama, te sa Macom Diskrecijom, te sa Anom Sević, ne zna koliko je sve to tačno, ali se boji da ne bude prevarena, kao što se šuškalo za Sonju, Acinu bivšu. Svesna je takođe da je Aca veoma popularan i stalno okružen ženama, pa sve i da ne dođe do prevare, moraće i sa tim da se nosi. Ona strepi od te budućnosti sa Acom, ali ne pridaje veliku važnost svemu tome. Uživa u novoj ljubavi i jedva čeka da okonča svoj brak, kao i Aca njegov - otkrila je Pašajlijina bliska prijateljica.

Njih dvoje će ipak otići na zajedničko letovanje u Crnu Goru, gde pevač ima zakazane nastupe tokom celog leta, i u mesecima koji slede će doneti konačnu odluku o zajedničkoj budućnosti.

Bonus video

(VIDEO) GOLIŠAVA CECINA ĆERKA IZAZIVA MUŠKARCE: Od ovog snimka će im se zavrteti u glavi!

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.