OVO JE NOVA DEVOJKA Ace Živanovića: Liči na Tamaru Đurić, a tek kako su se upoznali...
Foto: Filip Plavčić

fatalna crnka

OVO JE NOVA DEVOJKA Ace Živanovića: Liči na Tamaru Đurić, a tek kako su se upoznali...

Pevač uživa u ljubavnoj romansi sa zanosnom Crnogorkom

Objavljeno:

Velika pažnju javnosti privukao je emotivni život Pinkove zvezde Ace Živanovića, još u periodu dok je on bio na najpoznatijem imanju u regionu.

Mediji su brujali o njegovoj vezi sa Tamarom Đurić, a on je ljubavnu romansu za ovom atraktivnom crnkom nastavio i nakon izlaska iz popularnog rijalitija ''Farma''.

foto: Filip Plavčić

Otkad je raskinuo sa Đurićevom, pevač je izbegavao da govori o svom emotivnom životu, a mnogo se spekulisalo o njegovoj novoj devojci koju nikada nije pokazao javnosti. Međutim, kako saznajemo, Acino srce osvojila je izvesna Ivana iz Podgorice sa kojom je nedavno boravio na crnogorskom primorju.

foto: Printscreen

Aca je sa Ivanom već nekoliko meseci u vezi. Upoznali su se još prošlog leta na jednom njegovom nastupu kada su razmenili brojeve telefona i ostali u kontaktu. Aci se ona dopala na prvi pogled, on voli crne, zgodne devojke... Ivani se takođe on veoma dopao, a onda je pre izvesnog vremena ona došla u Beograd i tada su se i smuvali. Sada uživaju u vezi, zaljubljeni su, a Ivana želi da ga što pre upozna i sa svojim roditeljima - otkriva dobro obavešteni izvor blizak pevaču.

foto: Privatna arhiva

Kako bismo proverili ove navode, kontaktirali smo Živanovića koji je i ovog puta ostao nedorečen, ali nam je otkrio da je emotivno ispunjen.

- Ostajem pri tome da ne govorim za medije o novoj devojci. Mogu samo da kažem da sam srećan, ispunjen i da nemam ljubavnih problema, za sada - rekao je Aca kroz osmeh.

Bonus video

(KURIR TV) KRALJICA 5. SEZONE PAROVA: Dalila legla na pod da proslavi pobedu

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.