SONJA I ACA SU NIŠTA NASPRAM NJIH! Ovi parovi su napravili haos kad su se rastali! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

najgori razvodi estrade

SONJA I ACA SU NIŠTA NASPRAM NJIH! Ovi parovi su napravili haos kad su se rastali! (FOTO)

Neki brakovi ne mogu da traju decenijama, ali na našoj estradi retki su primeri da brak traje čak i jednu deceniju, makar ako je suditi prema našoj listi na kojoj su se našli najveći ili najskandalozniji razvodi na ovim prostorima

Objavljeno:

Folker Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović već danima okupiraju stranice tabloida i prete da započnu rat koji će trajati godinama. Međutim, ima još mnogo parova koji su svojim okončanjem braka uzburkali javnu i medijsku scenu u Srbiji, a njihovi razvodi nikada nisu zaboravljeni.

Dajana Paunović i Žika Jakšić

Brak pevačice i producenta trajao je 7 godina. Dugo se spekulisalo o bračnoj krizi pa su mnogi pretpostavili da je razlika u godinama i međusobno nerazumevanje bilo okidač za kraj romanse. Upoznali su se 2009. i imaju sina Dušana.

foto: Damir Dervišagić

Nina Radulović i Branislav Lečić

Nekad su bili porodica Lečić, ali je vremenom došao kraj i toj ljubavi. Stavili su tačku na svoju romansu posle 6 godina bračnog života. Kao razlog prekida naveli su danak ovog vremena u kojem se nisu najbolje snašli. Skandali ih nisu pratili, a iz braka im je ostao sin Lav.

foto: Marina Lopačić

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

I ova veza je doživela svoj kraj. Brak je trajao 3 godine. U poslednje vreme su sve manje nalazili zajednički jezik pa su odlučili da prekinu svoj emotivni odnos. Nisu imali dece, a Nataši je ovo drugi razvod jer je okončala i brak sa Danilom Ikodinovićem sa kojim ima ćerku Hanu.

foto: Damir Dervišagić

Dara Bubamara i Milan Kesić

Dara je sa Milanom bila u braku 8 godina, ali je razvod uspela da sakrije od medija čitavih godinu dana. Kada se saznalo, priznala je da ne živi više sa Milanom, ali da su u dobrim odnosima. On i dalje vodi računa o njenoj karijeri, a imaju sina sedmogodišnjeg Kostu.

foto: Damir Dervišagić

Jelena i Albert Nađ

Prva supruga Alberta Nađa došla je u centar medijske pažnje kada je nakon razvoda od poznatog fudbalera u javnost iznela tvrdnje o, kako ona kaže, lošem životu sa bivšim supružnikom. Tek nakon razvoda pratile su ih mnoge medijske priče, a prema izjavama dece čini se da taj brak nije bio skladan ni dok je trajao.

foto: Printskrin/Prva

Ana Mihajlovski i Mirko Grubin

Ovo je prvi brak poznate voditeljke iako iz vanbračne zajednice za producentom Goranom Stamenkovićem ima dete. Brak sa preduzetnikom Mirkom Grubinom je trajao 7 godina, a oni su sve rešili u 4 zida. Ana je dobila starateljstvo nad decom, ali zajedno učestvuju u njihovom odgajanju.

foto: Dado Đilas

Anabela Bukva (sada Atijas) i Gagi Đogani

Retko ko se i seća da su i bili u braku. Ona sada ima novog supruga, a Gagi ponekad novu devojku. Priče koje su isplivale nakon razvoda su tada još šokirale javnost, a nema sumnje da su bili dobar spoj na sceni. Međutim, privatan život je nešto drugo. Brak im je ostavio i dve ćerke- Lunu i Ninu.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.