Da li je upecala milionera? ZAŠTO Cecina ćerka KRIJE svog NOVOG dečka i ko je on?!
Foto: Kurir

baš je briga

Da li je upecala milionera? ZAŠTO Cecina ćerka KRIJE svog NOVOG dečka i ko je on?!

"Nemam komentar!"

Objavljeno:

Anastasija Ražnatović već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa zgodnim i imućnim momkom iz Novog Sada, Đorđem Kuljićem, a ako je suditi po njenom dobrom raspoloženju očigledno je da joj veza i te kako prija.

CECA PROGOVORILA O LUKASOVOM RAZVODU! Sad je jasno i zašto se nisu pojavili ni na njenom rođendanu! (FOTO)

Iako ne priča o novom dečku, Anastasija je bila raspoložena da prokomentariše poređenje sa slavnom straletom Kim Kardašijan. Naime, strani mediji nedavno su Anastasiju uporedili sa Kim, oslovljavajući je sa “balkanska Kim”.

- Naravno da mi prija kad je fizički izgled u pitanju, pošto je ona meni jedna od najlepših žena na svetu. U licu, mislim, ako na to misle. (smeh) Ja sam visoka, ona je niska, i drugačije smo potpuno građene, ali nije mi to toliko bitno. Bitno mi je da devojka ima harizmu, da ima taj neki urođeni seksepil, a izgled manje-više - rekla nam je sa osmehom Anastasija.

foto: Damir Dervišagić

Kada je muzička karijera u pitanju, pitali smo je kada će konačno snimiti pesmu i da li čeka pravo vreme za to:

"Mislim da je sad pravo vreme, kad ja to odlučim. Definitivno je pevanje pravac kojim želim da idem, ali i dalje nemam pesmu. Kad bude bilo znaćete verovatno (smeh)".

Anastasija nije želela da priča o novom dečku, a o navodima da je upecala milionera rekla je kratko i kasno "Nemam komentar!"

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.