ČEK, ČEK, ČEK! Stanija se snimala u BRUSHALTERU koji je nosila Edita Aradinović? (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube, Damir Dervišagić

da li ona to zna?

ČEK, ČEK, ČEK! Stanija se snimala u BRUSHALTERU koji je nosila Edita Aradinović? (FOTO)

Bivša farmerka se na ekranizaciji svoje nove pesme pojavila u zanimljivim odevnim komadima...

Objavljeno:

Nekadašnja zvezda rijalitija i sadašnja pevačica Stanija Dobrojević prekinula je višemesečnu medijsku pauzu i vratila se u Srbiju gde je u nedelju premijerno prikazala dva nova spota, među kojima je i onaj za pesmu "Sveta Marija".

Osim eksplicitnim tekstom pesme, o kojem se već danima priča, Stanija je uspela da na sebe skrene pažnju i provokativnim stajlingom. Bivša farmerka se na ekranizaciji svoje nove pesme pojavila u zanimljivim odevnim komadima, od kojih je najefektniji bio brushalter sastavljen od kristala.

foto: Promo

Stanijine bujne grudi su, prema mišljenju mnogih muškaraca, odlično izgledale u ovom kristalnom vešu, a brojni fanovi pohvalili su pevačicu za inovativnost i kreativnost. Međutim, neosnovano.

Naime, mnogo pre Stanije ovaj odevni komad ponela je popularna pevačica Edita Aradinović, frontmenka "Ministarki", koja je još u martu ove godine svojim kristalnim izgledom napravila pometnju na Instagramu i oduševila

sve.

@demodejewelry #demode #lazalipstick #fashion #srules

Објава коју дели EditaAradinovic (@editaaradinovic) дана

Za razliku od Stanije, koja je ovaj brushalter uklopila sa crnim kožnim helankama i u sado-mazo fazonu i korsetom u istoj boji, Edita je ponela zanimljiv i efektan džins, a kojoj bolje pristaju kristali na grudima procenite sami.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.