Zorannah je sve rastužila ovom emotivnom porukom (FOTO)

Otvorila dušu

Zorannah je sve rastužila ovom emotivnom porukom (FOTO)

Modna blogerka je na Instagramu objavila pismo upućeno njenim roditeljima
Objavljeno:
Blogerka Zorana Jovanović Zorannah, na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju sa majkom Tako su se dvoje smuvali: Zorannah i Brenin sin počinju zajednički život! (FOTO)

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Poznati čitaju tvitove o sebi: Zorannah o rijaliti zvezdama, političarima i famoznom H (VIDEO) Od nekih stvari možeš da bežiš ali ne možeš da pobegneš. Najlepša moguća stvar su uspomene sa ljudima koji više nisu tu. O njoj ne pričam mnogo ne zato što nemam potrebu nego zato što pričam sa njom svakoga dana. Opet šokira! Nećete verovati šta smo našli u knjizi Zorannah! (FOTO)
- Ja sam imala tu sreću da 25 godina provedem pored žene koja je uložila celu sebe u mene. 25 godina sam imala oslonac u životu. Da li imam pravo da kukam? Uvek ima neko kome je teže i ko je u goroj poziciji Ispunillah obećanje: Zorannah zapalila daleko od Srbije! Da li joj zavidite? (FOTO)

A photo posted by @zorannahsmum on

Ma, ko je ta Zorannah?! Prodala najviše knjiga na Sajmu, a Beograđani nemaju pojma ko je! (VIDEO) Ja sam srećna ćerka jer sam imala svoju majku 25 godina i svog oca 20. Ova slika je nastala baš u ovom gradu, pre više od 7 godina. Tada sam bila jako bezbrizna i glupa.
Danas, 7 godina kasnije, šetam sama tom istom Petom Avenijom kojom sam mlatila maminom karticom misleći kako nikada neću morati da imam svoju jer bože moj šta će mi kad imam njenu, trošim svoje pare koje sam sama zaradila i sećam se koliko me je jako grlila i volela Dobili smo upalu mišiććah od smeha: Napisallah više knjiggah nego što je pročitallah! (FOTO) I ne ovo nije bila najgora godina u mom životu, čak šta više bila je jedna od najboljih kada sam konačno shvatila ko sam i šta sam i šta želim

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.