DOBILA KORPU! DARU OSTAVIO DEČKO ZBOG ĆAZIMA: Preko čega košarkaš nije mogao da pređe?
Foto: Dado Đilas

skandalozno

DOBILA KORPU! DARU OSTAVIO DEČKO ZBOG ĆAZIMA: Preko čega košarkaš nije mogao da pređe?

Košarkaš Duško Bunić nije mogao da pređe preko fotografije na kojoj njegova devojka sedi Osmaniju u krilu u njegovoj diskoteci u Poreču

Objavljeno:

Daru Bubamaru ostavio je dečko Duško Bunić, i to zbog Ćazima Osmanija.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, košarkaš je poludeo kada je video fotografiju u čiji posed je došla naša redakcija, a koja je nastala tokom pevačicinog petodnevnog boravka u Poreču, gde je snimala spot. Na fotki pevačica sedi u krilu albanskog biznismena, što je Buniću zasmetalo.

????????????

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

- Duško je poludeo kada je u novinama izašla fotografija njegove devojke i Ćazima. Odmah je pozvao Daru i svašta joj je rekao. Bubamara je zanemela jer se sa Ćazimom i njegovim prijateljem slikala za privatnu arhivu. Ona je pokušala da mu objasni da među njima nije bilo ništa više od prijateljskog fotografisanja, ali džabe. Duško je pravi Balkanac i to nije želeo da sluša. Bio je besan i povređen. Kada je shvatila da nema kud, temperamentna pevačica više nije želela da mu se pravda. Završili su razgovor i od tada se nisu više čuli, a ni videli - priča naš sagovornik.

On kaže da se Dara požalila prijateljici i rekla kako joj se smučilo što ne može da ima privatan život.

???????????????????????? @mladenbaron

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

- Svega joj je preko glave. Ona je u Poreč otišla zbog posla i uradila je odličan spot, a zbog Ćazima je ostala bez dečka. I Duško je zaljubljen u nju, ali ga je ljubomora savladala - završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Ni Ćazim nije bio dostupan za komentar.

foto: Damir Dervišagić

Bubamara je nedavno na Instagramu napisala da je ponovo srećna i slobodna žena, ali je post ubrzo uklonila.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.