KUPIO JE STAN NA BANOVOM BRDU ZA 200.000 EVRA, A SADA GRADI KUĆU IZ SNOVA! Andrija ostvaruje SAN! (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / andrijamilosevic_official

nije mu dovoljan stan od 120 kvadrata

KUPIO JE STAN NA BANOVOM BRDU ZA 200.000 EVRA, A SADA GRADI KUĆU IZ SNOVA! Andrija ostvaruje SAN! (FOTO)

Andrija Milošević je pre skoro dve decenije napustio svoju rodnu Crnu Goru i preselio se u Beograd zbog poslovnih angažmana

Objavljeno:

Ipak, Andrija često ističe da najviše voli Crnu Goru zimi, jer tada odlazi na skijanje, što je njegova velika ljubav. Kako više ne bi morao da plaća smeštaj po hotelima, Andrija je odlučio da ispuni svoju najveću želju i izgradi kuću na Žabljaku, gde svake godine odlazi na zimski odmor.

"Andrija će uskoro početi s izgradnjom kuće na Žabljaku. Nedavno je kupio plac, koji nije dobio po baš povoljnoj ceni. Njegova velika želja je bila da baš tamo izgradi svoj dom, jer obožava planinu, a posebno zimi, jer je veliki ljubitelj skijanja. U ovoj odluci su ga podržali i članovi porodice, kao i njegova devojka Sandra", otkriva izvor blizak Andriji i dodaje da je već svim prijateljima otkrio da će kroz koju godinu moći da dolaze kod njega na zimovanje.

foto: Dragan Kadić

"On je kao čovek jako galantan i voli da učini svojim prijateljima. Andrija je poznat i kao pravi domaćin, pa je svojim prijateljima obećao pravu žurku kada kuća na Žabljaku bude gotova. Naravno, u njegovom domu će biti mesta za sve njegove bliske ljude, kaže izvor.

Inače, on je pre dve godine kupio stan od 120 kvadrata na Banovom brdu, za koji je iskeširao, kako se se šuškalo, čak 200.000 evra. Renoviranje je dugo trajalo zbog njegovih brojnih poslovnih obaveza, pa se u ovaj stan sa devojkom uselio tek krajem januara ove godine. Pre nekoliko meseci pojavila se priča da je Milošević pikirao još jedan stan u zgradi na Voždovcu.

Andrija Milošević je izjavio da mu je velika želja da sa njegovom izabranicom Aleksandrom - Sandrom Tomić dobije dete, ali da mu se još ne žuri.

foto: Stefan Jokić

"Svi me poslednjih godina pitaju kada ću postati tata. Gde god odem, neko me to pita... Biće, kad se desi. A kada bude nešto, znaće se", rekao je kroz smeh Andrija.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.