OVO NIKO NIJE VIDEO U DNEVNIKU: JAKO neprijatna situacija za voditeljku Ivonu Pantelić, usred programa! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

nezgoda usred emitovanja uživo

OVO NIKO NIJE VIDEO U DNEVNIKU: JAKO neprijatna situacija za voditeljku Ivonu Pantelić, usred programa! (FOTO)

Ivona Pantelić, voditeljka dnevnika RTS-a, izjavila je da je čula kako je nazivaju jednom od najlepših prezenterki u Srbiji i da joj to prija, pogotovo kada kažu žene.

Objavljeno:

Ivona je u intervjuu rekla kako je ozbiljna samo dok čita vesti, a da je privatno vesela i da voli da se prijateljima i porodicom.

Prisećajući se početaka, ali i potonje karijere, ona je objasnila da li ima tremu, kao i u kojim neprijatnim situacijama je tokom godina bila.

- Na početku karijere, pre dvadesetak godina, imala sam tremu dva dana pred emisiju. Vremenom se ona smanjivala tako da sam sada došla do toga da sebi s vremena na vreme treba da podignem adrenalin da se previše ne opustim - rekla je Ivona i potom objasnila kako se snalazi u neprijatnim situacijama:

- Dešavalo se da je, recimo, pukao reflektor usred emisije. To se nije videlo u programu, ali se čulo. Čula sam i ja. Trudila sam se da delujem normalno, da se ne vidi da sam zbunjena. Nije mi bilo svejedno, progutala sam knedlu i osušila su mi se usta, ali sam nastavila dalje - opisala je Pantelićeva taj neželjeni slučaj.

foto: Printscreen

(Esprreso.rs/ Izvor: Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.