ACA LUKAS POBESNEO! Sonja hoće razvod, napustila stan: Ne mogu više ni dan sa njim!
Foto: Zorana Jevtić

Kraj?

ACA LUKAS POBESNEO! Sonja hoće razvod, napustila stan: Ne mogu više ni dan sa njim!

Sonja je Aci u utorak saopštila da više ne želi da živi sa njim i predložila sporazumni prekid braka

Objavljeno:

Kako mediji saznaju od izvora bliskog Lukasu, supruga je odlučila da ga ostavi jer više ne može da trpi svakodnevne svađe, a on je bes zbog takve porodične situacije iskalio na novinskoj ekipi.

- Već mesecima oni imaju žustre rasprave, prijatelji su Lukasu punili glavu da ga Sonja vara, a isto je bilo i na drugoj strani. Doslovno se svađaju svaki dan. Sonja je prijateljicama rekla da više ne može da izdrži i da želi da ga ostavi. Ona je bila desetak dana u Diseldorfu kod familije, gde je razmišljala šta i kako dalje. Odlučila je da pokuša da se bori za brak, ali po povratku je čula da je Aca tokom prošlog vikenda na kocki izgubio ogromnu svotu novca. Pao joj je mrak na oči. U utorak ujutru mu je rekla da želi da se razvede sporazumno, da više nema snage i da ga ostavlja. Aca je pobesneo, urlao je po kući i ona je otišla. Sklonila se u svoj butik u Belvilu dok ga ne prođe bes.

foto: Damir Dervišagić

Kada je uhapšen zbog napada na novinare, Sonja je te noći napustila stan u kom su živeli. On radi sve da se pomire, ali ko zna šta će se tu još dešavati - završava izvor.

U razgovoru sa Sonjinim drugaricama saznajemo i ovo:

foto: Damir Dervišagić

- Jesu se gadno posvađali, ali verujte mi, to ne mora ništa da znači. Njih dvoje to stalno rade. Ona je otišla od kuće, ali i ranije je to činila, pa se vraćala. Pre dve godine su podneli sudu zahtev za razvod, ali su se pomirili.

Bonus video

(VIDEO) TALENTOVANA NA TATU: Niko nije verovao da Topalkova ćerka tako dobro peva uživo!

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.