DARA JE STVARNO SOLO! Pevačica brutalno šutnula mlađanog KOŠARKAŠA, a evo i zašto!
Foto: Instagram // darabubamara_official

dođe kraj i tome

DARA JE STVARNO SOLO! Pevačica brutalno šutnula mlađanog KOŠARKAŠA, a evo i zašto!

Folk zvezda Dara Bubamara stavila je tačku na emotivnu vezu sa košarkašem Duškom Bunićem

Objavljeno:

I dok joj na poslovnom planu cvetaju ruže, nove pesme su lepo zavrtele i neke peva po više puta na nastupima, Bubamarin ljubavni život je trenutno prazan. Ona je rešila da ostavi 14 godina mlađeg košarkaša, jer nije mogla da izađe na kraj sa njegovom ljubomorom.

- Dara je zaista bila srećna sa Duškom i bili su veoma zaljubljeni, ali kao i uvek kada su u pitanju popularni parovi i veze između poznatih ličnosti u pitanju, postoji i veliki pritisak javnosti koji često stvara razne probleme.

Bubamara je oduvek poznata kao veoma vesela i pozitivna osoba, ali isto tako je zbog svojih oblina i pravi mamac za muški pol, pa je Duško veoma često imao ljubomorne ispade - otkriva za bliska drugarica popularne pevačice i dodaje:

foto: Printscreen/Instagram

- U početku joj je to bilo simpatično i veliki pokazatelj da mu je zaista mnogo stalo do nje, a ni nju nisu zanimali drugi muškarci. Na kraju su ljubomorne scene počele da je dovode do ludila i dugo je razmišljala šta da uradi, pa je odlučila da preseče i da se njihova romansa završi. Njih dvoje su se zaista mnogo voleli i nisu raskinuli zato što su nestale emocije i ljubavi, tako da me ne bi iznenadilo ni kada bi ponovo planule emocije - završava Bubamarina drugarica.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.