MOŽE JOJ SE! Sandra privela Volkova na jahtu, a tek kad vidite šta tamo rade... (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

boli njih uvo

MOŽE JOJ SE! Sandra privela Volkova na jahtu, a tek kad vidite šta tamo rade... (FOTO)

Pevačica Sandra Afrika i fudbaler Vladimir Volkov trenutno uživaju na njenoj jahti, koja je usidrena u Crnoj Gori

Objavljeno:

Iako se povodom informacija da su u vezi nisu oglašavali, a paparaco ih je nedavno ulovio na splavu u Beogradu, oni su i ovog puta bili neoprezni.

Novopečeni par odale su fotografije. Selfi i pozerske fotke koje Afrika već nekoliko dana kači po društvenim mrežama, a na kojima pozira na palubi svoje jahte, jasno ukazuju na to da je svojom ljubimicom prvi put ove godine isplovila na pučinu. Istovremeno, fotografije sa istog mesta kači i Vladimir, pa bez obzira na to što se ne fotografišu zajedno, sasvim je jasno da su na romantično putovanje pošli skupa.

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

- Njih dvoje su zajedno skoro godinu dana i to su uspešno skrivali zato što se u javnosti mislilo da je Sandra i dalje u vezi sa njenim menadžerom Mikišom, čak su i veridbu inscenirali kako niko ne bi posumnjao. Kada su izašle fotografije na kojima je ona u društvu Volkova i njegovih drugova, potpuno su poludeli, pa su odlučili da se malo povuku iz prestonice. Sandrina jahta je bila spremna za plovidbu, pa su spakovali kofere i otišli da se opuste - kaže naš izvor blizak pevačici.

Kako saznajemo, njih dvoje tokom dana uživaju u plovidbi jer na jahti imaju sve, ali se uveče usidre u Pržnu i odlaze u hotel.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.