Cela Srbija je pričala o njihovoj gala svadbi, a lagali su! Kako su se zaista venčali Dača i Nataša Bekvalac?
Foto: Story Arhiva

vukli su sve za nos

Cela Srbija je pričala o njihovoj gala svadbi, a lagali su! Kako su se zaista venčali Dača i Nataša Bekvalac?

Nataša je zaprosila Daču, a već sutradan su zakazali venčanje, njihovom tajnom venčanju prisustvovali su samo kumovi

Objavljeno:

LISTALI SMO IH SATIMA, ALI SMO IH NAŠLI! Ovo su prve fotke poznatih koje su okačili na Instagram - kakav SMOR! (FOTO)

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović venčali su se tajno 2005. godine, posle nekoliko meseci zabavljanja! Godinu dana kasnije popularna pop pevačica i slavni vaterpolista sklopili su crkveni brak, kada su u poznatom novosadskom restoranu priredili svadbeno veselje za porodicu, prijatelje i medije. Njihovom tajnom venčanju u Natašinom stanu prisustvovali su samo kumovi.

- Trudili smo se da to sačuvamo u tajnosti, čak i od svojih roditelja, sve dok moja mama nije ušla u našu spavaću sobu, dok mi nismo bili tu, i našla foto-albume - otkrila Nataša.

foto: Zorana Jevtić

- Radoznalost joj nije dala mira, pa ih je pogledala i videla potpisivanje bračnog lista, bidermajer i naše kumove. Nije joj mnogo bilo potrebno da zaključi da su to fotografije s našeg venčanja, ali nikome nije rekla - rekla je Bekvalčeva.

Sve se odigralo posle Ikodinovićevog povratka iz Montreala, gde je naša reprezentacija 2005. godine na Svetskom prvenstvu u vaterpolu osvojila zlato. Nataša je zaprosila Daču, a već sutradan su zakazali venčanje.

foto: Dragana Udovičić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.