OTKRIVENO KO JE DEČKO SANDRE AFRIKE! Bivši fudbaler Partizana i pevačica uhvaćeni ZAJEDNO!
Foto: Printskrin: Instagram/sandra_afrika88

To je to!

OTKRIVENO KO JE DEČKO SANDRE AFRIKE! Bivši fudbaler Partizana i pevačica uhvaćeni ZAJEDNO!

Više nema tajni, napokon uhvaćeni zajedno

Objavljeno:

Poslednjih meseci šuškalo se da je pevačica Sandra Afrika nakon raskida višegodišnje veze sa svojim menadžerom uplovila u romansu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim. Iako ni jedno, ni drugo nije želelo da potvrdi romansu, novinari su ih uhvatili zajedno!

foto: Dragan Kadić

Naime, njih dvoje uživali su čitavo popodne na jednom beogradskom splavu. Volkov je u ovaj restoran na vodi stigao u društvu dva prijatelja nešto oko 17 časova. Nakon sat vremena na splav je stigla i pevačica Sandra Afrika i smestila se za njihov sto.

- Volkov i Sandra su seli jedno do drugog i sve vreme ćaskali i šaputali jedno drugom nešto, kao da su sami. S obzirom na to da je splav bio pun ljudi, nisu želeli da razmenjuju nežnosti pred svima. Pričali su, a Volkov je istovremeno pušio nargilu. Sandra je u jednom trenutku uzela od njega da proba, ali joj se očigledno nije dopalo, pa je odustala - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

foto: Dado Đilas

- Kada je prišla stolu, Volkov je drugovima predstavio Sandru i oni su je odmah lepo prihvatili. Šalili su se, družili, a Sandra ih je čak u jednom momentu i slikala. Međutim, Sandra i Vladimir su dobro pazili da se ne uslikaju zajedno kako dokaz u vidu fotografije ne bi osvanuo na internetu - pojašnjava izvor i dodaje:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.