BOLUJE OD LJUBAVI I PATI: Ko je neveran Dejanu Matiću?(FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

Novi spot dejana matića

BOLUJE OD LJUBAVI I PATI: Ko je neveran Dejanu Matiću?(FOTO) (VIDEO)

Ne krije u pesmi da boluje od ljubavi, pati za emocijama i zove u pomoć.

Ali samo u pesmi.

Objavljeno:

"Razmišljao sam o pojmu prevare kao i svako od nas. Svaki put sam došao do saznanja da ja nisam osoba koja bi mogla preći preko nevere. Ako dođe do preljube i situacije da neko prevari, da li u vezi ili u braku, to znači da nešto ne funkcioniše kako treba u tom odnosu . Objektivno gledano zašto onda prelaziti preko prevare, ako već nije nešto kako treba i ako će, sasvim sigurno, do prevare ponovo doći" iskren je Matić govoreći o svojim stavovima .

foto: Printscreen

Kako je ova tema intrigantna a pesma “Tvoja nevera” koju je uradila Divna Milovanović mu se dopala, i ranija saradnja izrodila je hit “Ona je moja”, pevač je odlučio da snimi i spot i tako načini uvod u promociju novog CD-a koji je u pripremi.

Tekst i muziku, dakle, potpisala je Divna Milovanović, a aranžman Aleksandar Sablić i Strahinja Đurić .

Spot je radila ekipa produkcije Marka Arsića i snimali su upravo na mestu gde beograđani rado slušaju Dejana i njegove nastupe.

Ljubav prema Zvezdi nema granica: Kako se Dejan Matić provodi na utakmicama voljenog kluba? (FOTO)

Pevač ističe i kako taj snimajući dan nije bio nimalo lagan ali kada volite ono što radite i kada znate zašto to radite sve je lakše.

" Srećom, na snimanjima, na putovanjima, na nastupima, uvek je puno šale i smeha i to nam daje dodatnu snagu i elan da izdržimo jer ne može se reći da je uvek jednostavno i lagano. Međutim, ja se trudim da i kada energija padne ispričam neki vic, i sve bude bolje. Uvek i biram saradnike koji zajedno samnom mogu i umeju da se šale i raduju i onda ne bude nikakvih problema", poverava Matić i one detalje pevačkog poziva i rada koji su malo poznati javnosti.

foto: Printscreen

Tim Dejana Matića , prijatelji i saradnici koji su čuli pesmu kažu da pesma može biti letnji hit. Poput pesme "Oko nas" koja je vrlo brzo postala hit i koja se leti pevala po nastupima i više puta, i ova pesma na sličan način korespondira sa publikom. Tako pevač i ljudi koji su uključeni u njegov rad kažu da je vrlo moguće da i "Tvoja nevera" pretenduje da ostvari uspeh na sličan način.

Pevač će i ovog leta vredno raditi i nastupati kao i čitave godine i raduje se susretu i druženju sa publikom kod nas, u regionu bivše Jugoslavije ali i u inostranstvu gde neretko gostuje.

Dejan Matić progovorio o PREVARI: Ne mogu to da oprostim, nešto ne funkcioniše kako treba! (FOTO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.