FUDBALERI U CENTRU SKANDALA Naši sportisti prevarili su ove poznate CICE, a ONE su onda UZVRATILE!
Foto: Printscreen Instagram

KAD ONE VRATE LOPTU...

FUDBALERI U CENTRU SKANDALA Naši sportisti prevarili su ove poznate CICE, a ONE su onda UZVRATILE!

Fudbalere prati reputacija da vole da šaraju sa strane i Duško Tošić i Jelena Kareluša nisu jedini par koji se našao u centru skandala zbog navodne prevare

Objavljeno:

Podsećamo, reprezentativac Srbije koji igra za turski Bešiktaš viđen je kako iz jednog noćnog kluba izlazi sa izvesnom devojkom za koju se spekuliše da je makedonska manekenka Marija Andonovska, sa kojom je seo u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

foto: Printscreen

Iako su turski mediji pisali da je u pitanju prevara, Jelena Karleuša je ovim povodom objavila da je devojka zapravo verenica Duškovog prijatelja. Pre nekoliko godina spekulisalo se i da je Duško Jelenu varao sa učesnicom "Farme", manekenkom Sanjom Radinović.

foto: Printscreen/Youtube/timon2tv

Pre skoro tri godine, fudbaler Vujadin Savić viđen je kako u noćnom provodu izlazeći iz kafane u naručju nosi lepu brinetu u vreme kada je njegova nevenčana supruga Mirka Vasiljević bila trudna. Iako u početku nije želela da priča o ovom događaju, Mirka je na kraju u Amidži Šou priznala da ju je Vujadin prevario.

A post shared by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on

- On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. To je tema o kojoj nisam želela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob. Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj ...vežbalo se", rekla je Mirka i objasnila je da je nije pogodila fotografija na kojoj Vujadin sa nepoznatom devojkom u provodu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.