NE EKSPONIRAJU SE PREVIŠE A, VAŽE ZA IKONE STILA! Koja od ove tri naše poznate dame vam se najviše dopada? (FOTO)
Foto: Printscreen

kao sa modne piste da su sišle

NE EKSPONIRAJU SE PREVIŠE A, VAŽE ZA IKONE STILA! Koja od ove tri naše poznate dame vam se najviše dopada? (FOTO)

Njih tri su totalno različite. Svaka od njih se bavi drugačijim zanimanjem, i nema ih mnogo u medijima, ali je njihov stil upečatljiv, a i za mnoge neprevaziđen

Objavljeno:

Bojana Rajić Đurđević, Milka Forcan i Emina Jahović su ostvarene dame, majke ali su izuzetno harizmatične i uvek su znale da u javnosti, a i privatno izgledaju uvek trendi.

Bojana Rajić verovatno kada bi na sebe navukla i kišni mantil, ona bi to umela da iznese. Iako se ranijih godina suočavala sa raznim predrasudama što se izgleda tiče, na kraju se ipak dolazi do zaključka da je ova prezgodna žena bila samo tema par malograđana koji su joj nalazili zamerke “Da li su joj usne ovakve ili onakve”!?

#tbt

A post shared by Bojana Rajic Đurđevic ♓ (@bojanarajic) on

Izgradila je jedinstveni stil koji je najbliži Viktoriji Bekam. Uvek je sofisticirana i tačno zna koji je komad garderobe vanvremenski. I, kada je bila “najveća” trendseterka , izgledala je kao da ne dolazi iz Srbije što je za svaku pohvalu. Njen Instagram profil izgleda kao da je urednica Modne rubrike u Vogue!

Milka Forcan je sinonim za večnu mladost. Dama koja nikada nije isticala modne brendove, niti je bila vulgarna, i dan danas važi za pravu ikonu stila.

Primer je žena za koje se kada im se pogledaju slike kaže, Izgleda SKUPO i ume da to i ponese na pravi način. Da ne pravimo poređenja sa stranim ličnostima, ali neodoljivo podseća na Šeron Stoun koja “kao da nikada ne stari”.

foto: Damir Dervišagić

I na kraju, koliko god pričali o njenom izgledu sa početka karijere, Emina Jahović Sandal je postala prava modna ikona i uzor devojkama koje tek treba da izgrade svoj pečat kada je odevanje u pitanju.

Gypsy style lover❤️

A post shared by Music & Fragrance ???? (@yaemina) on

Njena pojavljivanja su uvek umerena, i ono što obuče nikada nije vulgarno niti da izgleda “jeftino”. Koliko je poznato ona je sam svoj stilista i nema grešaka. Slažete li se sa nama?

Freezing in ????????...????????❄️

A post shared by Music & Fragrance ???? (@yaemina) on

(Espreso.co.rs/ Izvor: vivstars.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.