Nada Topčagić dala intervju na WC šolji! Glamurozno, nema šta! (VIDEO)

Ono kad vas pritera!

Nada Topčagić dala intervju na WC šolji! Glamurozno, nema šta! (VIDEO)

Ovo što je ona uradila, nije niko do sada
Objavljeno:

Dok se spremala za svadbu Severine i Igora Kojića, Nada Topčagić je ugostila ekipu emisije "Glamur" Hepi televizije u svom kupatilu. Gde li će ga okačiti? Šta je to Nada Topčagić poklonila Severini i malom Kebi? (FOTO)

Printscreen/Youtube/Nada Topcagic
Sevina sestra: Ratovali smo sa Srbima, sahranili smo prijatelja zbog ćirilice i treba da joj dođem na svadbu?! Dok je sedela na WC šolji, pevačica je govorila o trenutnom stanju na estradi, zašto je toliko dugo nema i šta joj najviše smeta. - Žalim ove moje kolege koji moraju da se smucaju svuda redom i da rade. Ja sam za sebe zaradila, lepo mi je da sedim u svom domu, uživam u onome što sam stvorila i nema para za koje bih se sada smucala po kojekakvim birtijama - rekla je Nada.
Printscreen/Youtube/Nada Topcagic
Mali Keba - veliki švaler! Skidamo kapu! Ove 4 seks bombe je šetao pre Seve (FOTO) Pevačica kaže da u 62. godini i s borama izgleda bolje od koleginica koje su potražile pomoć plastičnih hirurga. - Kad vidim ove moje izbotoksirane koleginice, ne znam da li imaju 12, 20 ili 30 godina. Sve su one lepe, nabrekle, ali sve je to trenutno, a ja uživam u svojim borama i ne stidim ih se - zaključila je Nada. 10 razloga zbog kojih su Severina i Mali Keba najkul par ikada (FOTO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.