Pobegao iz Srbije pa uhvaćen u društvu Nemanje Vidića: Nakon što je otet i pretučen skroz se oporavio, znate ko je?
Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

MALO KO ZNA KO JE

Pobegao iz Srbije pa uhvaćen u društvu Nemanje Vidića: Nakon što je otet i pretučen skroz se oporavio, znate ko je?

On se pohvalio na mrežama slikom sa Vidićem,

Objavljeno:

Bivši zadrugar Stefan Mihić vratio se u noramlne tokove života, nakon što je nedavno kidnapovan i brutalno pretučen, a sada se pohvalio i jednom slikom sa fudbalskom legendom.

Naime, nakon što se oporavio posle strašnih batina koje je dobio, Mihić je otišao iz Srbije i trenutno radi na crnogorskom primorju.

Mihić je postao menadžer u jednom luskuznom rizortu, u kojem je, pohvalio se, služio i Nemanju Vidića, legendarnog reprezentativca.

Mihić je postao menadžer u jednom luskuznom rizortu
Mihić je postao menadžer u jednom luskuznom rizortufoto: Printscreen Instagram/stefanmihicofficial

On se pohvalio na mrežama slikom sa Vidićem, a kako se može videti, potpuno se oporavio od svega.

- Legenda srpskog fudbala i veliki džentlmen - napisao je Mihić.

Podsetimo, bivši zadrugar Stefan Mihić nedavno je stravično pretučen nakon što je, kako tvrdi, kidnapovan i od njega je traženo da kdinaperima dobavi nekoliko hiljada evra.

Prošao pakao
Prošao pakaofoto: Printscreen Instagram/stefanmihicofficial

On se sada osvrnuo na nemilu situaciju i otkrio detalje nasilaj koje je pretrpeo, zbog čega je morao na nekoliko operacija.

Naime, Stefan je istakao da je trpeo nasilje puna četiri sata nakon čega su mu počinioci ovog dela tražili 30.000 evra.

1 / 11 Foto: Instagram printscreen/stefanmihicofficial

- Da deklarišem to kao otmicu, ne mogu jer je otmica nešto drugo. Ja bih rekao da sam namamljen na podmukao način od strane prijatelja kome sam verovao i da me zvao bilo ka u bilo koje vreme ja bih otišao. Da sam imao tračak sumnje, ja ne bih otiša i možda bi danas taj momak bio živ. Zašto se sve ovako izdešavalo, ne znam. Mi se nismo videli četiri godine iz nekih životnih razloga, on je bio u zatvoru ne znam koliko dugo. Pre četiri godine imali smo situaciju da smo bili s istom devojko. Tačnije, ja sam bio prvo s njom, nakon nekog vremena on je krenuo sa njom, pored takvog prijatelja neprijatelji vam nisu potrebni. Rekao mi je da sam veoma hrabar što sam došao i da je oprostio, ali da nije zaboravio. Moram da kažem da nikada nisam rekao ime tog dečka do trenutka kada Tara Simov nije postavila članak sa njegovim imenom, jer ja njega nisam hteo krivično da ih gonim. Ja sam odnet u hitnu pomoć, po službenoj dužnosti, jedan mlad život je izgubljen. Ja nisam uzvratio nijednom, krenuo mi je kamen iz bubrega, mokraćni kanali su mi suženi, to su teške telesne povrede, imam dva polomljena rebra - ispričao je Mihić.

Bonus video:

22:56

KOJEKUDE-S03-EP15-TAMBURAŠI

(Espreso / Telegraf / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.