OVO JE MUŽ ANE PENDIĆ: Voditeljku i biznismena NE VIĐAMO ČESTO ZAJEDNO U JAVNOSTI, a razlog će vas ŠOKIRATI...
Ana Pendić, Foto: Dragan Kadić

da li ste znali?

OVO JE MUŽ ANE PENDIĆ: Voditeljku i biznismena NE VIĐAMO ČESTO ZAJEDNO U JAVNOSTI, a razlog će vas ŠOKIRATI...

Izuzetno je uspešan, a o svadbi su počeli da pričaju ubrzo nakon što su počeli da žive zajedno

Objavljeno:

Zaova voditeljke Ane Pendić Radoš pronađena je mrtva u stanu na Voždovcu, bruje domaći mediji. Suprug nastradale, koji je bio i pozvao policiju, uhapšen je zbog sumnje da joj je naneo teške povrede.

Ana, oglasivši se za jedne medije, sve što je uspela da izusti akonto svega je da o ovom slučaju ne bi razgovarala.

Pendićeva je, inače, u već dugogodišnjem braku s vrlo uspešnim biznismenom Vojkanom Radošem, koji je sada na strašan način ostao bez sestre. Prema rečima poznatog televizijskog lica odranije - gotovo su uvek i znali da su „kao stvoreni jedno za drugo". O svadbi su razgovarali ubrzo pošto su počeli da žive zajedno, a kruna njihove ljubavi svakako je naslednica Sara.

- O venčanju smo počeli da razgovaramo ubrzo pošto smo počeli da živimo zajedno. Međutim, čekali smo da se ispune neki praktični uslovi, kao i da se uverimo da početna euforija, zaljubljenost i osećaj kada vam se čini da možete sve i želite sve sa tom osobom, nikada neće proći. Ni posle skoro dve godine zabavljanja taj osećaj nas nije napustio i zato znam da radimo pravu stvar. U ovoj fazi iskreno uživamo u pripremi venčanja, jer smo one najvažnije stvari (određivanje datuma i zakazivanje prostora) završili, a sada se s uživanjem bavimo onim zabavnijim delom - kazala je bila Ana za „Hello" pred sudbonosno „da", koje mu je izgovorila u kreaciji Vere Vang.

Kasnije, osvrnuvši se na svoj brak kao gošća jedne emisije, Pendićeva je istakla kako i jedno i drugo i te kako imaju pravo na svoju slobodu.

- Kompromis je jedna od reči koju najviše prezirem u partnerskim odnosima. Potpuno je besmisleno da se vi zbog nekog menjate. Možete da se menjate zbog sebe, deteta, ali zbog partnera, nikad - izjavila je bila u „Magazinu In", pa nastavila: Deset godina smo u braku (sada), a nekako imam utisak da smo bili sličniji na početku nego sad, sad imamo i neka različita interesovanja, ali to uspešno rešavamo. Mislim da je suštinski bitno da su neke važne stvari slične, kao što su vaspitanje, obrazovanje i slično. Ostale stvari i ne moraju da budu kompatibilne - objasnila je ona.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

„Nekim ljudima je to skandalozno..."

- Mi sad, na primer, izlazimo odvojeno. Nekim ljudima je to skandalozno što mi ne izlazimo zajedno. Pritom, on i ja potpuno drugačije doživljavamo noćni izlazak. Meni je to neka elegantna večera sa prijateljicama, a njemu je to kafana, a ljudi se skandalizuju, kao: „Kako vi to u braku, a izlazite odvojeno" - pričala je Pendićeva.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/Milica Gundžulić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.