EVO KAKAV STAJLING JE JOVANA ODABRALA ZA ODLAZAK U OVU SVETINJU: Fotografisala se u porti MANASTIRA sa ovim čovekom
Jovana Jeremić, Foto: Print Screen Youtube/NOVO JUTRO

pogledajte

EVO KAKAV STAJLING JE JOVANA ODABRALA ZA ODLAZAK U OVU SVETINJU: Fotografisala se u porti MANASTIRA sa ovim čovekom

Voditeljka je fotografiju objavila na Instagramu

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić posetila je manastir Rajinovac nadomak Grocke, a mnogi su prokomentarisali njen stajling za ovu priliku.

Jovana se fotografisala sa ocem Serafimom u porti manastira i fotografiju podelila na Instagramu, gde je njen stajling izazvao veliku pažnju.

Naime, ona je obukla dugu crvenu haljinu sa golim ramenima, što nije pristojno za ovakvu vrstu posete, te su joj to neki zamerili.

"Ako je Bog sa tobom i Bog uz tebe, ko može onda protiv tebe? Otac Serafim. Duša traži svoju hranu. Kao sto brinemo o svom izgledu, kao sto ga krepimo svakog dana, tako je neophodno da nahranimo i naše duše. Telo je samo kuća gde duh obitava. Moje jutro je Jutro sa dušom. Zato je na meni da vas podsecam da brinete o svom duhu, da ga ne date. Ne dajte da se ribari ljudskih duša hvale svojim ulovom, već uvek ostanite nedokučivi, svoji, na braniku svoje borbe", napisala je ona u opisu fotografije.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Sve je to lepo, ali da li se ovako dolazi u manastir?", "Mislim da ne bi trebalo gola ramena u manastiru", "Haljina je lepa, ali ne za manastir", nizali su se komentari.

Inače, Jeremićeva često posećuje svetinje, a jednom prilikom ispričala je da joj se u snu javio Sveti Vasilije Ostroški.

Bonus video:

07:34

Jovana Jeremić želi da bude Sandra Meljničenko

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.