ŽENE OBOŽAVAJU MILOŠA, A OVA DAMA JE NJEGOVA SUPRUGA: Detalji koji su se pojavili zanimaju celu NACIJU
Glumac, Foto: M.M./ATAImages

porodica

ŽENE OBOŽAVAJU MILOŠA, A OVA DAMA JE NJEGOVA SUPRUGA: Detalji koji su se pojavili zanimaju celu NACIJU

Glumac ima uspešnu karijeru, ali i skladnu porodicu

Objavljeno:

Miloš Timotijević, poznati srpski glumac, doživeo je najlepši trenutak u svom životu 2023. godine - kada je postao otac. Njegova supruga Tijana, koja je mlađa od njega 15 godina i ćerka je bivšeg fudbalera Saše Simića, rodila je sina Jakova.

Timotijević je otvoreno govorio o teškoćama koje je njegova supruga doživela tokom porođaja, koji je trajao 26 sati.

- Nisam ništa slavio. Sam porođaj je bio veoma naporan. Svaka čast mojoj supruzi kako je sve to podnela. Moram da priznam da je to bio baš jak, herojski čin što se mene tiče, kako je izgurala i izdržala zato što je trajalo 26 sati. Ja sam sve vreme bio sa njom i pošto se Jakov rodio jedan sat posle ponoći, nisam ni slavio. Otišao sam kući i spavao sam. Samo se sećam jednog velikog, punog, žutog meseca i osećaja olakšanja pošto sam bio dosta zabrinut kako će sve da se završi. Sutradan mi je došlo dvoje prijatelja sa kojima sam popio, sećam se, dve kafe, i to je bilo to", rekao je Miloš za "24sedam".

Pre nego što je postao otac sa Tijanom, Timotijević je bio u braku sa prvom suprugom Dunjom 13 godina. Mediji su preneli da su se Miloš i Tijana venčali nakon samo 40 dana veze, što im je bilo dovoljno da shvate da su jedno za drugo.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Milica Štulović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.