OVAKO SE ZABAVLJA PORODICA ĐOGANI: Veliko SLAVLJE, a jedan prizor posebno je sve DIRNUO
Luna Đogani, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

proslava

OVAKO SE ZABAVLJA PORODICA ĐOGANI: Veliko SLAVLJE, a jedan prizor posebno je sve DIRNUO

Luna i Marko napravili su veliko slavlje

Objavljeno:

Starija ćerka Lune Đogani i Marka Miljkovića, Mia, danas slavi treći rođendan, a tim povodom su njeni roditelji organizovali bajkovito slavlje nadomak Beograda.

Oni su na Kosmaju iznajmili vikendicu, tako da su mališani mogli da uživaju u prirodi. Osim dece, tu su bili i Nina i Gagi Đogani, dok Lunine majke Anabele nije bilo.

Influenserka se tokom celog dana zabavljala sa gostima, posebno ocem i sestrom, koji su u jednom trenutku i igrali uz pesmu "Euphoria", te se i valjali po travi.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/ Lunadjo

Ipak, najlepši momenat bio je duvanje svećica, kada je Mia tri svećice oduvala sa mamom i tatom, te su dali do znanja da je sada u njihovom domu sve u redu.

Podsetimo, Marko Miljković je pre mesec dana priveden zbog prijave komšije i tada je proveo 48 sati u pritvoru.

- On dečko ne kapira da ne može da radi šta hoće. Niko nije mogao da mu objasni da ne može da stavi klimu sa spoljne strane zgrade jer ruži izgled i nije po propisima, ali je on uveren da on može na fasadi svog stana da radi šta hoće. Reagovao je i tada skup stanara i to je u procesu da mora da ukloni. Mislim da ni Luna ne može da ga nagovori i objasni mu šta je uradio, iako ona kapira. Očigledno da je je čovek bio pijan, čim je uradio tako nešto i još napao policajce. Nevaspitan je i nekulturan, često ga viđamo u takvom stanju, ovog puta je eskaliralo. Luna je dosta normalnija od njega, ali čujemo i nju kada histeriše. Snimaju te svoje klipove, kažu mi deca, i na tome zarađuju dosta pa su verovatno poleteli. Proći će i to, kao i sve što je instant pa će biti teško kada padnu da se dignu - rekao je jedan sused za Blic.

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

(Espreso/24sedam/Jelena Manojlović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.