NEDA UKRADEN JE BILA U VEZI SA OVIM NAŠIM MOĆNIKOM: Otkrila sve detalje ODNOSA, a onda se oženio NJENOM KOLEGINICOM
Neda Ukraden, Foto: Zorana Mandic/ATAImages

otvoriLA dušu

NEDA UKRADEN JE BILA U VEZI SA OVIM NAŠIM MOĆNIKOM: Otkrila sve detalje ODNOSA, a onda se oženio NJENOM KOLEGINICOM

Oni su se zaljubili nakon njenog razvoda, a posle raskida otpočeo je vezu sa Nedinom koleginicom Zlatom Petrović.

Objavljeno:

Pevačica Neda Ukraden bila je san mnogih muškaraca, a njeno srce u jednom periodu života uspeo je da osvoji moćnik sa estrade.

Naime, tokom osamdesetih godina Neda je započela romansu sa Sašom Popovićem, koji je tada žario i palio širom Jugoslavije kao član "Slatkog greha" koji je u stopu pratio Lepu Brenu.

Oni su se zaljubili nakon njenog razvoda, a posle raskida otpočeo je vezu sa Nedinom koleginicom Zlatom Petrović.

Neda Ukraden o vezi sa Sašom Popovićem
Neda Ukraden o vezi sa Sašom Popovićemfoto: Promo

Ukraden je jednom prilikom otkrila detalje njihovog odnosa.

- Morao sam da budem načisto - da li ti mene, Neki, voliš ili ne?', upitao je direktno, da nije moglo direktnije. 'Auuu, pa ti si zbog toga došao u četiri ujutru... Da čuješ odgovor! Mogla sam ti i telefonom to reći! Nije trebalo da trošiš novac na gorivo i cveće', pokušavala sam da budem duhovita i da ga malo nasmejem. Gledao me je smrtno ozbiljan. Takvog ga dotad nisam videla. 'Znači ne voliš me! U redu, to sam želeo čuti', reče odlučno, ustade i krenu prema vratima. 'Alo, gde ćeš? Kud si krenuo', brzo sam stala ispred njega jer sam videla da je vrag odneo šalu i da će tako umoran, u cik zore, otići. Gledala sam ga u oči i izgovorila glasno: 'A šta ako ti kažem da te volim? Šta ćemo sad?' Stajali smo kod vrata kao dva matora deteta koja se nešto inate i svaljuju krivicu jedno na drugo. Pored vrata, tužne, pokisle face, delovao mi je još sitnije, nekako kao dete, kao malo pokislo mače - objašnjavala je Neda.

Neda Ukraden otkila detalje veze sa Popovićem
Neda Ukraden otkila detalje veze sa Popovićemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Razlike su bile očigledne - i u mentalitetu i karakteru i navikama. Negde sam u toj vezi počela da se osećam sve usamljenijom i ta njegova očigledna potreba da se udvara svakoj ženi bila mi je znak nezrelosti i neugodno sam se osećala. Pitala sam se da li je to obrazac ponašanja na koji treba da pristanem. Da li i ja treba tako da se ponašam i kuda to vodi - opisala je kako su se ipak mimoišli kao par, a za kraj je naglasila da su, uprkos svemu, uspeli da ostanu prijatelji za ceo život.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.