"NIŠTA ME NIJE BOLELO DOK NISAM OTVORILA OČI" Dušica tvrdi da je doživela KLINIČKU SMRT, a onda je...
Dušica Grabović, Foto: Milan Maricic/ATAImages

POTRESNO

"NIŠTA ME NIJE BOLELO DOK NISAM OTVORILA OČI" Dušica tvrdi da je doživela KLINIČKU SMRT, a onda je...

Pevačica je kroz život prošla pravi pakao

Objavljeno:

Pevačica Dušica Grabović svojevremeno je imala veliki zdravstveni problem, a u detinjstvu su je lekari jedva spasili život.

- U prvoj godini života mi je tekla krv iz ušiju i taj dan sam hitno prebačena u bolnicu. Doktori su uspeli da me spasu... - započela je priču Dušica, pa ispričala šta se dogodilo kada se nekoliko godina kasnije igrala sa bratom blizancem u blizini bunara.

- Napravila sam brodić od plastične čaše koji mi je izmakao iz ruku, okliznula sam se i pala u bunar. Moj brat blizanac je plakao iz sve snage i taj plač je čuo slučajni prolaznik. Spasio mi je život - prisetila se Dušica čijim problemima ni tu nije bio kraj, već je pričikom skijanja zadobila tešku povredu.

Svojevremeno je imala veliki zdravstveni problem
Svojevremeno je imala veliki zdravstveni problemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Komšija je čuo i odvezao me u bolnicu, jer su brata od tetke već uzeli, a mene ostavili krvavu u snegu... Šest meseci sam jela na slamčicu.

Kako je ispričala, sa godinama su njeni problemi postajali samo ozbiljniji.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- U dvadesetoj godini života sam ležala u bolnici zbog jake upale jajnika. Da bi ubrzali proces ozdravljenja, dali su mi pogrešnu vensku terapiju. Doživela sam anafilaktički šok i pala u komu iz koje se nisam budila dva dana. Ta dva dana sam gledala samo cveće oko sebe. Ne znam da li sam tada doživela kliničku smrt, ali znam da me ništa nije bolelo dok nisam otvorila oči. Sećam se da sam tada prvo ugledala svoju mamu koja je još uvek bila živa. U 31. godini života sam otišla na rutinsku kontrolu kod ginekologa. Pošto sam došla u privatnu kliniku, doktor mi je saopštio da taj dan imam besplatan pregled dojki. Nakon ultrazvučnog pregleda doktor je primetio i napipao tumor veličine 5 centimetara. Jedino čega sam se setila i uputala jeste:”Zašto, Bože, moram proći isto što i moja majka koja je imala rak”. Nikom ništa nisam pričala, operisala sam se nakon dva dana – rekla je jednom prilikom Dušica putem svojih društvenih mreža.

Bonus video:

05:02

DUŠICA GRABOVIĆ: POSLEDNJI POZDRAV LAĆI!

(Espreso/Telegraf/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.