OVO O IRINI VUKOTIĆ SIGURNO NISTE ZNALI: Pre voditeljstva BAVILA OVIM OZBILJNIM POSLOM, svi kažu da je ŽENA ZMAJ
Irina Vukotić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

IZNENADIĆETE SE

OVO O IRINI VUKOTIĆ SIGURNO NISTE ZNALI: Pre voditeljstva BAVILA OVIM OZBILJNIM POSLOM, svi kažu da je ŽENA ZMAJ

Voditeljka Irina Vukotić bila je i profesorka srpskog jezika i književnosti, a njeni bivši učenici otkrili kako je se sećaju.

Objavljeno: 08:48h

Voditeljka Irina Vukotić, koja je nedavno ozvaničila vezu sa poznatim doktorom Radmilom Jakovićem, bila je i profesorka srpskog jezika i književnosti, a njeni bivši učenici otkrili su kako je se sećaju.

Irina je jedno od poznatijih TV lica u Srbiji, a malo ko zna da je svojevremeno radila i kao profesorka srpskog jezika i književnosti. Na medijskoj sceni je već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna, a njeni bišvi učenici pamte je kao jednu od omiljenih predavačica. Sa osmehom na licu govorili su u njoj, te istakli da je oduvek bila pravedna, korektna i puna znanja.

- Mnogo smo voleli Irinu. Svi, baš ceo razred. Predavala nam je nešto kratko, čini mi se jednu školsku godinu, ali sasvim dovoljno da nam ostane u lepom sećanju. Uvek je bila pravedna, znalo se kako je i na čemu si sa njom kada je reč o znanju. Nije bila previše stroga, ali je moralo da se uči i zna - rekao je jedan od Irininih đaka za Mondo.

Čime se Irina Vukotić pre voditeljstva bavila?
Čime se Irina Vukotić pre voditeljstva bavila?foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Uh Irina, obožavala sam je. Sećam se da sam pričala da želim da budem kao ona, već tada je radila dva posla i balansirala između škole i televizije. Stalno sam gledala njen program, zbog nje sam poželela da i ja budem voditeljka - rekla je kroz smeh bivša učenica.

- Irina je žena zmaj! Uvek je bila prelepa i elegantna, kao profesorka je bila fenomenalna. Ma šta njoj ne bi išlo od ruke? Vidi se da je žena temeljna, obrazovana i puna znanja, prosto s njom, bre, šale nema (smeh). Dani sa njom ostali su mi u lepom sećanju, ekipi sa kojom se i danas družim takođe. Voleli smo njene časove", rekao je učenik.

Irina Vukotić je voditeljka bila profesorka srpskog jezika i književnosti
Irina Vukotić je voditeljka bila profesorka srpskog jezika i književnostifoto: prentscreen/youtube/JOKER

- Šta reći za Irinu? Odlična učiteljica, žena na koju se treba ugledati, bila je prijateljski nastrojena prema đacima. Baš smo je voleli svi, niko u razredu nije imao loše reči za nju. Baš sam srećna što je uspela u voditeljskoj profesiji, rođena je za to. Al' ako ovo bude čitala - profesorka, uvek ćemo vas se sećati i ponosni smo na vas! - zaključili su naši sagovornici.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Mondo/K.B. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.