SADA JE MILIJARDERKA, A SA 17 GODINA... Sandra Meljničenko je bila sa našim poznatim pevačem koji je tad bio i oženjen! (FOTO)
Foto: Profimedia

bio je i stariji od nje!

SADA JE MILIJARDERKA, A SA 17 GODINA... Sandra Meljničenko je bila sa našim poznatim pevačem koji je tad bio i oženjen! (FOTO)

Ja sam je odveo na kasting za spot „Ti si kao magija“ Nenada Kneževića Kneza. Tada još nije bila članica Modelsa - priseća se pevač
Objavljeno:

Denser Gagi Đogani pre 23 godine pomogao je bivšoj modelsici da se probije na estradu, a kasnije je i smuvao, iako je tada već bio u vezi sa Anabelom.

Gagi je čak i priznao da je varao bivši suprugu Anabelu Bukvu, i to sa Sandrom Nikolić, sada Meljničenko! Denser je o svojoj vezi sa nekadašnjom članicom Modelsa pričao još dok je bio učesnik rijalitija „Farma“, ali je tada samo rekao da su bili u šemi dok su bili mladi.

foto: Printscreen / Instagram / gagidjogani

Pre nekoliko dana Gagi je opet pričao o tome, pa je njegov odgovor na pitanje da li je nekad bio s najbogatijom Srkinjom bio široki osmeh i potvrdno klimanje glavom! - Ja sam je odveo na kasting za spot „Ti si kao magija“ Nenada Kneževića Kneza. Tada još nije bila članica Modelsa. Bila je i u jednom spotu Fanki Džija, za pesmu „Sutra je novi dan“ - otkrio je denser.

Budući da se sve to dešavalo 1994, znači da je Sandra imala samo 17 godina kad je bila s Gagijem, koji je tada imao 23. Takođe, Gagi je već uveliko bio u vezi s budućom suprugom Anabelom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.