U OVAKVOM IZDANJU MILICU TRAGAČICU NIKADA NISTE VIDELI: Istakla BUJNE GRUDI U PRVI PLAN, svi kažu da je PRAVA BOMBA
Milica Jokanović, Foto: Printscreen/RTS

PREZGODNA

U OVAKVOM IZDANJU MILICU TRAGAČICU NIKADA NISTE VIDELI: Istakla BUJNE GRUDI U PRVI PLAN, svi kažu da je PRAVA BOMBA

Milica Jokanović je diplomirana pravnica koja je popularnost u Srbiji stekla učešćem i pobedama u kvizovima "Slagalica" i "Potera"

Objavljeno:

Milica Jokanović (40) dobila je nadimak "Princeza od znanja" zbog učešća u kvizu "Potera.

Milica Jokanović je diplomirana pravnica koja je popularnost u Srbiji stekla učešćem i pobedama u kvizovima "Slagalica" i "Potera". Rođena je 25. jula 1983. godine u Zenici, a otac i majka su joj profesori istorije i geografije i za njih kaže da su joj preneli ljubav ka znanju.

Porodica Jokanović devet godina živela je i radila u Zenici. Tamo je Milica krenula i u osnovnu školu, a potom su zbog rata izbegli u Beograd. Milica je u jednom intervjuu rekla da su tada u Zenici nastradale samo njihove knjige kojih su imali zaista mnogo. Tada se, kao devojčica, zarekla da će ih jednog dana sakupiti još više.

Na društvenim mrežama ponovo aktuelne njene slike, tačnije skrinšotovi iz brojnih kvizova u kojima je učestvovala i pobeđivala, ali i one privatne, s letovanja. Pogledajte kako je tada izgledala:

Milica je radila kao pravnica u jednoj firmi, a potom je dobila otkaz krajem 2020. godine zbog krize kao tehnološki višak. Mediji su potom pisali da živi od pomoći biroa. U jednom intervjuu iz iste godine je rekla da šalje svoju biografiju na adrese raznih firmi, ali da još uvek nije uspela da pronađe posao.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Milica Milojević Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.