OVAKVU LEPOTU VAM OČI NISU VIDELE, EVO GDE ŽIVI PEVAČICA: O njenoj TERASI svi govore, ovo vredi pravo BOGATSTVO
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

divno

OVAKVU LEPOTU VAM OČI NISU VIDELE, EVO GDE ŽIVI PEVAČICA: O njenoj TERASI svi govore, ovo vredi pravo BOGATSTVO

Prostranu terasu sa neobičnim pogledom mnoge je oduševila

Objavljeno: 11:04h

Dom Nevene Božović, udato Ivanović, u kome živi sa preslatkom ćerkicom Ankom i suprugom Nikolom, menja se u odnosu na godišnje doba.

Kako je otkrila u jednom intervjuu za medije, leti sa porodicom živi na moru, dok je tokom jeseni i zime njihova oaza stan u Beogradu.

Sada je letnja sezona u toku, pa dom Nevene Božović postaje luksuzni apartman jednog ekskluzivnog hotela u Budvi, koji ima prostranu terasu sa neobičnim pogledom, na kojoj Anka posebno uživa u raznim dečjim igrama, opijena čistim morskim vazduhom.

- Uselili su se u jedan od najlepših apartmana u hotelu koji je u vlasništvu pevačicinog supruga. Njihov dom se nalazi na četvrtom spratu luksuznog hotela, a u apartmanu ispod Neveninog i Nikolinog živi i Ivanovićev brat. Za mnoge njihove prijatelje to je bila neuobičajena odluka, tim pre što je takav stil života svojstven bogatim i slavnim holivudskim zvezdama - preneli su ranije mediji izjavu jednog njihovog prijatelja.

Nikola je, kao i njegov brat, vodio luksuzni stil života, živeo je u hotelu, putovao svetom, što je u opisu njegovog pilotskog zvanja, a Nevena se samo pridružila njegovom životnom stilu, u koji se savršeno uklopila.

- U prizemlju hotela nalazi se kafić u kojem Nevena i Nikola svakog jutra piju kafu. Tu vole da sede sa prijateljima, a česti gosti su im i Nevenini roditelji. Svaki put kada su u Budvi njeni roditelji odsednu u Nikolinom hotelu - takođe je ispričao njihov prijatelj.

Bonus video:

01:07

NEVENA BOŽOVIĆ ZAPEVALA HIT MASSIMA SAVIĆA! Ne propustite emisiju Pusti brigu tačno od 13 časova na Kurir televiziji

(Espreso/Story/Teodora Vuković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.