PRIČA SE DA SU LUNA I MARKO STAVILI TAČKU NA BRAK: Sad je ISPLIVALA ISTINA, zna se i šta je mislila kad se UDAVALA
Marko Miljković i Luna Đogani, Foto: Ahel/ATAImages

bila je jasna

PRIČA SE DA SU LUNA I MARKO STAVILI TAČKU NA BRAK: Sad je ISPLIVALA ISTINA, zna se i šta je mislila kad se UDAVALA

O Marku Miljkviću mnogo se pisalo proteklih dana

Objavljeno:

U emisiji ''Premijera Vikend Specija'' gostovala je Luna Đogani progovorila je o različitim stvarima.

Ona je napočetku intervjua govorila o majčinstvu i koliko je majčinstvo promenilo, a onda se dotakla i teme koja u poslednje vreme najviše intrigira javnost!

Kao što su mediji pisali, njen suprug je priveden zbog svađe i rasprave sa komšijom, te je u pritvoru proveo 48 sati. Luna je sada progovorila o ovome, doduše veoma šturo!

- Ja sam dobro. Svi smo na okupu, Marko je kod kuće. Ja se nisam oglašavala tada, neću punoda pričam o tome ni sada. Ostajem dosledna tome. U tim trenucima mi nije bilo dobro, nije mi bilo svejedno. Sada je najbitnije da je Marko došao i da je sa nama. Deca su mala...nisu ni razumela šta se desilo, ali dobro. Meni je porodica na prvom mestu i to će uvek biti tako - rekla je ona, pa progovorila i o novinskim natpisima da će se razvesti:

- Naravno da ne, naslovi su netačni, da smo staviti tačku na naš odnos, apsolutno nije istina. Sve je u najboljem redu među nama i to je to. Ja kada sam se udavala, udavala sam se i u dobru i u zlu. Treba biti uz partnera i kada je sve dobro i kada nije dobro. Kada dobiješ decu najbitnija su ti deca. Meni je fokus samo na njima. To generalno treba tako. Ja se borim za takve stvari i sada i uvek ću. Njihov osmeh je moja najveća pobeda.

Bonus video:

01:13

Marko Miljković pušten iz pritvora

(Espreso/Pink/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.