NIKOLA ROKVIĆ SE VRAĆA U BEOGRAD: Bojana Barović sve RAZNEŽILA OBJAVOM, pa KRATKO PORUČILA OVO
Nikola Rokvić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVE PODELILA JAVNO

NIKOLA ROKVIĆ SE VRAĆA U BEOGRAD: Bojana Barović sve RAZNEŽILA OBJAVOM, pa KRATKO PORUČILA OVO

Pevač danas sa porodicom kreće za Srbiju, njegova supruga podelila dirljivu fotografiju!

Objavljeno:

Popularni pevač Nikola Rokvić je nakon nešto više od mesec dana završio humanitarno hodočašće, čiji je cilj bio skupljanje novca za dečju onkologiju i lečenje onih kojima je to najpotrebnije. Rokvić je skupio preko 30 miliona dinara za pomoć deci i poklonio se u manastiru Svetog Nektarija Eginskog, gde ga je sačekala porodica.

Nikola se sa suprugom Bojanom Barović i troje dece danas vraća u Beograd, a ove vesti saopštila je ona putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Idemo kući - napisala je u opisu fotografije.

Nikola Rokvić sa porodicom krenuo kući
Nikola Rokvić sa porodicom krenuo kućifoto: Printscreen/Instagram/ nikolarokvic

Inače, Nikolu su po dolasku u Eginu sačekale i tragične vesti. Naime, on je od dece dobio posebnu medalju, koju je napravio njegov prijatelj, koji je preminuo.

- Kada je sunce zašlo, morali su da mi kažu… Duša moja, srce moje, radost moja, Bandži moj, iznenada nas je napustio baš na dan kada sam stigao… Rođen na Svetog Nikolaja, otišao na prenos moštiju Sv.Nikolaja… Dušo moja, koliko si brinuo o meni, koliko si me naučio životu, 30 godina smo drugovali, toliko si usadio svojih emocija i muzike u moju dušu! Hvala ti! Hvala ti za sve sigurnosti koje si imao za nas! Hvala ti za drugarstvo!! I moram ti reći! U potpunosti si ispunio životom reči blaženopočivšeg patrijarha Pavla! "Živite tako da kada se rodite, svi se smeju a kada odlazite, svi da plaču". Znam da si na pravom putu!!! Večna ti slava brate moj dobri" - napisao je Nikola Rokvić na Instagramu.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Republika/B.P.M. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.