BILA NAJJAČA MAČKA U JUGI, A ONDA SE UDALA ZA ITALIJANA: Otvoreno je pričala zbog čega NIJE RODILA DETE
Glumica, Foto: prentscreen/youtube/yAK Dule99

nekad i sad

BILA NAJJAČA MAČKA U JUGI, A ONDA SE UDALA ZA ITALIJANA: Otvoreno je pričala zbog čega NIJE RODILA DETE

Lepa glumica Tatjana Tanja Pujin igrom sudbine je život nastavila u Italiji posle velike slave.

Objavljeno:

Tatjana Pujin bila je zvezda osamdesetih i devedesetih godina u tadašnjoj državi, a važila je i za jednu od najseksepilnijih žena Jugoslavije.

Slavu je stigla glumeći u filmovima “Tako se kalio čelik“, “Mi nismo anđeli“, "Hajde da se volimo", "Oktoberfest", "Špijun na štiklama", "Sulude godine", "Poslednji valcer u Sarajevu", a mnogi je se sećaju i po ulozi Ciganovićeve ćerke u "Boljem životu".

Nakon što je devedesetih godina odlučila da se povuče sa glumačke scene, novo životno poglavlje otvorila je u Italiji, sa suprugom Italijanom.

Bila je je jedna od najlepših naših glumica
Bila je je jedna od najlepših naših glumicafoto: prentscreen/youtube/RTS PROGRAM ZA DIJASPORU - ZVANIČNI KANAL

Tanja Pujin se udala za političara Đulijana Červinija, savetnika pres-kabineta predsednika Italije. Par se najpre venčao na Baliju, a drugi put su bračne zavete razmenili u Rimu 2013. godine.

Jednom prilikom je otkrila i kako su se upoznali:

Đulio i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja s početka devedesetih godina, otprilike baš u ono vreme kada su u našoj zemlji započinjali razni nemili događaji. Neko vreme smo se družili, vodila sam ga na brojne beogradske žurke, na mnogima sam ga čak i zaboravljala, da bih nešto kasnije otišla s njim u Italiju. Živela sam tamo nekoliko meseci i ponovo se vratila u Beograd. Rekla sam mu: „Đulio, sve je sjajno, ali ja prosto ne mogu ovde da se uklopim.“ Potom sam doživela razna razočaranja u ljude oko sebe, u sve ono što se tih godina dešavalo. Raspad bivše Jugoslavije, a samim tim i udaljavanje od dragih ljudi doživela sam šokantno. Vrlo brzo sam donela odluku, spakovala stvari i otišla ― ispričala je glumica u jednom intervjuu.

Igrala je u velikom broju filmova
Igrala je u velikom broju filmovafoto: prentscreen/youtube/Jugoslavija®

Povratak u Beograd

Tanja je rešila da njena baza bude Italija, ali onda je u jednom trenutku to postao ponovo Beograd zbog bolesti majke.

Suprug mi je tada puno pomogao, a pronašla sam način da radim, a da ne budem u Italiji. Napravila sam jedan scenario o Rimu, koji su posle turistički vodiči govorili svojim grupama. To su posebne ture. Moje drugarica govori turistima o životu starih Rimljana za vreme drugog i trećeg veka. Uzela sam taj period i samo jedan deo njihove priče, koje je veoma zanimljiva. Tračeve tog doba sam pretvorila u turu i napravila kao neki film.

Tatjana je za "TV magazin" otvoreno pričala o tome zbog čega nije želela da se ostvari kao majka i o slobodi da živi životom koji želi.

― Zato što nemam razloga da bilo šta krijem. Vodim normalan život, lep, za koji smatram da bi trebalo da ga ispričam. Volim da živim i budem slobodna žena, zbog te slobode nisam imala dece. Kao muškarci što to mogu, ne razumem zašto to ne bi mogla ja.

Glumica je mnogo puta iskreno govorila o mnogim temama
Glumica je mnogo puta iskreno govorila o mnogim temamafoto: prentscreen/youtube/ RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Zbog čega nikada nije htela da ima decu?

― Moj suprug i ja nikada o tome nismo razgovarali. Poslednjih godina dosta naših prijatelja je usvojilo decu, te smo uvideli koliki je to problem oko papira. Ima dosta asocijacija čiji sam član i gde pomažem deci s autizmom, tako da mi je to što pomažem nadomestilo taj nedostatak ― rekla je Tanja jednom prilikom.

Ona je u jednom razgovoru istakla da joj nije žao jer nema dece.

― Nije mi žao. Kako vreme odmiče, sve mi je draže. Vidite li kakva su vremena? Nisam sigurna da li bih to mogla i da li bi to dete otišlo nekim pogrešnim putem. To bi me dotuklo. Mi smo veoma kasno krenuli o svemu da razmišljamo. Bila sam u kasnim četrdesetim i zajedno smo suprug i ja odlučili da je bolje da nemamo decu. Moj brak je možda i opstao što je suprug bio 300 dana na putovanjima. Provodio bi 60 dana godišnje u Rimu, a onda bi radio po 12 sati. On je sad u penziji, pa mi smeta. Naučila sam da budem sama.“

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.