ZA NJU KAŽU DA JE NAJZGODNIJA BAKA U SRBIJI: Sada se skinula i TO DOKAZALA, svi ODLEPILI ZA njenim OBLINAMA, bomba
Ljuba Pantović, Foto: Emilija Jovanović

PREZGODNA

ZA NJU KAŽU DA JE NAJZGODNIJA BAKA U SRBIJI: Sada se skinula i TO DOKAZALA, svi ODLEPILI ZA njenim OBLINAMA, bomba

Svaki put kad objavi fotku, mreže se odmah usijaju zbog zgodnog tela Ljube Pantović, te komentarima nema kraja.

Objavljeno:

Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga", nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim isklesanim telom.

Naime, majka Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović gazi petu deceniju i izgleda nikad bolje. Ona svoje izvajano, mišićavo telo stalno eksponira na Instagramu i redovno svoje pratioce na mrežama obraduje provokativnim slikama.

Iako je imala dva porođaja i rodila dve ćerke, pa u međuvremenu postala i baka, Ljuba je nedavno u minijaturnom bikiniju pozirala u raznim pozama, pa pokazala savršeno izvajanu zadnjicu, kao i isklesane trbušnjake.

Ljuba privlači veliku pažnju svojim fotkama, a verni fanovi stalno komentarišu da nije realno da Ljuba izgleda ovoliko dobro i da bi mnogo mlađe devojke mogle da joj pozavide na liniji.

Svaki put kad objavi fotku, mreže se odmah usijaju zbog zgodnog tela Ljube Pantović, te komentarima nema kraja:

"Ovo je za desetku", "Čudo od stomaka, ma vi niste normalni", "Gospodarica", "Izazovno kao i uvek", "Lepotica", "Nije normalno koliko žena dobro izgleda" - bili su samo neki od komentara ispod Ljubinih objava.

Sa ćerkom dugo nije razgovarala

Kako su i Aleksandra i Ljuba pre nekoliko godina dobile ponudu za ulazak u "Zadrugu 2", Subotićeva je tada istakla da se jedna drugoj neće obraćati.

1 / 11 Foto: Kurir privatna arhiva

- David i ja smo dobili tri puta veću ponudu za ulazak u „Zadrugu“ od one koju smo imali kada smo bili u „Parovima“. Oduševljeni samo i najverovatnije da ćemo biti deo „Zadruge“. Ako i moja majka Ljuba uđe u rijaliti, reč joj neću reći, jer joj nikada neću oprostiti zlo koje mi je učinila. Bila je u Srbiji tri puta ove godine, a nijednom nije došla da vidi moju ćerku Magdalenu, iako u medijima priča da je brižna baka. Mog dečka je zvala pedofilom i balerinom, a to su stvari preko kojih ne može da se pređe - rekla je Aleksandra Subotić tada.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.