BULAT NAKON STRAVIČNOG POŽARA tvrdi da auto NIJE zapalio muškarac, iz jednog logičnog razloga! (FOTO)
Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

delo ljubomorne žene?

BULAT NAKON STRAVIČNOG POŽARA tvrdi da auto NIJE zapalio muškarac, iz jednog logičnog razloga! (FOTO)

Automobil pevača Marka Bulata izgoreo je rano jutros na Novom Beogradu na parkingu ispred zgrade u kojoj živi sa porodicom
Objavljeno: 13:12h

Kola su potpuno izgorela, a Bulat kaže da je više nego jasno da je to neko namerno uradio.

- Sve se odigralo rano jutros, mi smo spavali, a razbudila nas je policija i komšije koje su nam zakucale na vrata. Rekli su nam da nam auto gori, ali kad smo izašli ispred zgrade videli smo da je sve izgorelo. Vatrogasci su završavali gašenje – započeo je Marko razgovor.

On poslednjih nekoliko meseci zajedno sa suprugom Marijom prolazi kroz težak period jer su se borili za život prerano rođene ćerke koja je tek pre nekoliko dana napustila bolnicu. I ubrzo ju je u domu zatekao horor scenario koji podseća na devedesete.

- Dali smo izjave policiji i sada očekujemo njihov izveštaj. U ponedeljak će doći forenzičari, a policajci su na osnovu viđenog, kao i vremena kada je sve počinjeno, rekli da je najverovatnije podmetnut požar. Nije se zapalio usred bela dana, nikoga tad nije bilo napolju, nije napolju ni 40 stepeni, a i auto je nov – sve to ukazuje da nije izgoreo sam od sebe, nego da je to nečije maslo – jasan je Bulat.

Da li je ispod kola bila podmetnuta neka eksplozivna naprava ili je on zapaljen na drugi način?

- Auto je goreo otpozadi, zadnje gume su istopljene, prednje nije zahvatila vatra. Najverovatnije je vatra ubačena u rezervoar jer su razvaljena vratanca od goriva. Kasnije se vatra kroz instalaciju proširila i na ostatak vozila koji je komplet izgoreo. Naravno da ga je neko zapalio, ne može on da izgori sam od sebe.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.