NAKON DRAME KOJA SE DESILA MARKO MILJKOVIĆ DETALJNO PROGOVORIO: Priznao da se KAJE zbog jednog
Marko Miljković, Foto: NENAD KOSTIĆ

evo šta je rekao

NAKON DRAME KOJA SE DESILA MARKO MILJKOVIĆ DETALJNO PROGOVORIO: Priznao da se KAJE zbog jednog

Miljković je govorio o događaju koji je privukao mnogo pažnje i zbog kojeg je bio priveden

Objavljeno:

Marko Miljković, suprug Lune Đogani, nedavno se našao u fokusu zbog drame s komšijom koji živi u stanu iznad njegovog, a zbog koje je on završio i u pritvoru.

U prvom obraćanju javnosti preko svog Jutjub kanala akonto svega, nekadašnji zadrugar izvinio se porodici na pretrpljenom stresu, između ostalog, pa dodao da nema ni najmanju nameru da ih više ikad dovede i u sličnu situaciju.

Jutjuber je, takođe, objasnio kako je sada vreme da „pustimo sudiju da odluči ko je i zbog čega kriv", dodajući kako je on „povukao ručnu sa željom da sve ovo stane i ne želeći da pravi bilo kakve dodatne probleme".

- Dužnost mi je da vam se svima obratim, s obzirom na to da sam ja pokrenuo celu ovu priču, hajku, haos... Sa jedne strane ne mogu ništa da vam kažem, a kada bih rekao polovično, to ne bi ličilo ni na šta. To bi bilo polomljeno, skriveno... Iz tog razloga sam odlučio da ne pričam ništa - počeo je Miljković na „Sikter TV-u", te nastavio o tome kako sad u stvari „nikome ne ide u prilog da se klupko odmotava".

- Ne zameram nikome ništa, sa svih mogućih strana, iako bih mogao. Mislim da ni sa jedne strane, nikome, ne odgovara da se klupko odmotava. Zbog porodice to ne želim, istrage i ometanja u suđenju, ne želim da se odmotava klupko. Želim da sve ovo stane - kazao je potom.

Ni tu se, međutim, nije zaustavljao.

- Sada ću podići ručnu i stati gde sam stao, ne želim da pravim dodatne probleme, zbog moje porodice i zbog toka suđenja. Pustimo sudiju da odluči ko je kriv i zbog čega. Javnost najbolje zna šta se dešava. Jedino želim da se izvinim porodici što sam napravio nepromišljene stvari i što sam uradio strahovite gluposti zbog kojih se kajem. Ne želim porodicu ikada više da dovedem u ovu situaciju - otvorio je dušu on na svom Jutjub kanalu.

Bonus video:

01:13

Marko Miljković pušten iz pritvora

(Espreso/24sedam/Milica Gudžulić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.