"VERUJEM DA ĆU BITI BOLJI ČOVEK OD OVOG PUTA" Ovo je Nikola Rokvić imao da kaže nakon što je došao do CILJA
Nikola Rokvić, Foto: Printscreen Instagram/nikolarokvic

sve interesuje

"VERUJEM DA ĆU BITI BOLJI ČOVEK OD OVOG PUTA" Ovo je Nikola Rokvić imao da kaže nakon što je došao do CILJA

Rokvić je nakon mesec dana puta stigao do cilja

Objavljeno:

Pevač Nikola Rokvić nakon mesec dana hodočašća stigao je danas u manastir Svetog Nektarija Eginskog. Bosih nogu i uz svetovnu pesmu, Nikola je stigao u manastir.

Rokvić je sada u intervjuu za "Blic" sumirao utiske, a kako kaže, ovo je jedan od najvećih dana u njegovom životu.

- Još sam pod velikim utiskom. Čudesan dan, ovo je posle rođenja dece i tih velikih stvari, jedan od najvećih dana u mom životu. Toliko ljubavi, radosti, milosti, Božijeg blagoslova koje sam video, i najdivnije je to što mi je Gospod dozvolio da to prenesem na ljude - rekao je Rokvić na početku.

Pevač je otkrio šta je prvo na šta je pomislio kada je stigao do svoga cilja.

- Stigao sam. Vratio sam se u trenutak kada sam dao zavet da ću doći, bio sam ponosan i radostan. Nekako, ovo je put koji je životni put, verujem da ću biti bolji čovek od ovog puta. Nadam se da će i drugi ljudi, pošto sam video koliko su pratili, da će i oni krenuti putem bogotražnje i putem ljubavi.

- Ponosan sam na moj narod, na druge narode koji su sa radošću prihvatili sve ovo, zajedno smo išli ovim putem. Zajedno smo bili u veri i ljubavi.

Na pitanje kako je uspeo da zadrži radost u srcu u svokom trenutku pevač je odgoovrio:

- Tako sam se osećao. Mislio sam da će biti mnogo teže, spremio sam se, dao sam celog sebe. Sa prvim korakom sve je bilo lagano i radosno. Kada idete putem i kada doživite te trenutke i kada vidite svet drugačijim očima i da sve ima smisla, to sve ozari dušu i celo biće i jedino što možeš je da se raduješ.

Najteže iskušenje

- Ja sam krenuo sa stavom da se ničega ne plašim, tako sam i išao. U nekim trenucima mi je Gospod dao da uđem u situaciju koja je rizičnija, kako bi mi pokazao da imam strahove i da se izborim sa njima i da ih prevaziđem - rekao je Rokvić.

Bonus video:

02:49

NIKOLA ROKVIĆ NADOMAK CILJA! PRIDRUŽIO MU SE I POZNATI KOŠARKAŠ! Evo šta su rekli u uključenju UŽIVO na Kurir televiziju!

(Espreso/Blic/Aleksandra Aleksov/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.