KAKVA ŽENA, PRAVA STENA! Bojana je na ovaj trenutak čekala više od MESEC DANA: Nikola je BLIZU CILJA, a onda...
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sve je iznenadila

KAKVA ŽENA, PRAVA STENA! Bojana je na ovaj trenutak čekala više od MESEC DANA: Nikola je BLIZU CILJA, a onda...

Stigle je emocije na kraju njegovog puta

Objavljeno:

Nikola Rokvić oko mesec dana pešačio je od Srbije do Grčke, a danas konačno stiže u Eginu.

Naime, u Egini će ga sačekati supruga Bojana Barović, koja ne krije sreću jer je njen suprug Nikola Rokvić ostvario svoj cilj. On je na ovom putu skupljao novčanu pomoć koju će dati u humanitarne svrhe.

- Današnji dan čekam već dugo, mnogo duže od mesec dana.. Od kada su krenule same pripreme za “Ovaj put za dečiju radost” misli su mi bile vezane za sam kraj puta za koji nisam ni slutila da će izazvati ovoliko emocija koliko kod nas samih, toliko i kod svih vas… Kraj ovog puta obeležava jednu malu eru za nas, eru pobede snage nad slabošću, ljubavi nad mržnjom, dela nad nedelima, lepote nad ružnoćom, duha nad prazninom. Pobede dobrog nad zlim. I dok moja bolja polovina korača poslednje kilometre u patikama izlizanih đonova i ogrubelih stopala, znam da ovo nije samo njegova pobeda, jer za sebe samog ovo nikada ne bi radio, ovo je pobeda svih nas koji smo se kroz njegove korake spojili u zajednicu ljubavi, poštovanja i radosti! Taki, kao i uvek, čekamo te na kraju puta, napisala je Bojana.

Stigle ga emocije na kraju puta

- Toliko osećanja… Toliko emocija… Toliko ljubavi u svakom danu, pogledu, reči, koraku. Mnogi su mi govorili pre puta da je glava najbitnija. Ja sam sada uveren da je najbitniji balans! I ne možeš se osloniti samo na jednu stvar… Možeš ali nećeš daleko… Sklad duha, duše i tela! Duh je kao gorivo, što čistije, to bolje duša radi… Duša je motor… A telo je šasija i pneumatici! I nekada stvarno tako izgleda, kao da sam putnik u svom biću, koje kada udje u ritam, posmatra okolinu i divi se trenucima Božije premudrosti, koja se izobilno izliva na ovom putu - napisao je on i dodao:

1 / 10 Foto: Printscreen Kurir Tv

- Ostao je još sutrašnji dan! Na samu pomisao da ću uz Božiju pomoć dotaći nogama i usnama Svetu Eginu, erupcija emocija izbija iz mene… Tako je bilo daleko… Nepojmljivo mom umu… Sada sa granica svojih vidika, blagodarim Gospodu, Svetom Nektariju i Svim Svetima na pomoći! Spreman sam da napravim i taj odlučujući korak u zagrljaj svemu najdražem što imam!! Bogu, Svetima, porodici, bližnjima i narodu! VOLIM VAS!!! BOG VAS BLAGOSLOVIO!!!! - napisao je Rokvić.

Bonus video:

04:10

SRPKINJA DIREKTNO IZ NAPULJA: SVE PADALO I TRESLO SE, TEŠKO JE TO PREŽIVLJAVATI! Ljudi na ulicama, očekuju se novi potresi

(Espreso / Blic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.