MNOGI BRUJE DA ŽELI SLAVU PREKO HARISOVOG IMENA, A ONA SE SADA PONOVO OGLASILA: O njoj ove PODATKE mnogi nisu znali
Haris Džinović, Foto: M.P./ATAImages

bila je jasna

MNOGI BRUJE DA ŽELI SLAVU PREKO HARISOVOG IMENA, A ONA SE SADA PONOVO OGLASILA: O njoj ove PODATKE mnogi nisu znali

Izjava Nataše Alimpić privukla je mnogo pažnje

Objavljeno:

Bivša učesnica "Zvezda Granda", pevačica Nataša Alimpić prokomentarisala je razvod pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović i svojom izjavom pokrenula lavinu komentara.

Naime, ona je istakla da je čast imati muža kao što je Haris Džinović, što je pevač zatim prokomentarisao, a sada se Nataša ponovo oglasila.

- Izjava koja se tiče gospodina Harisa Džinovića, ja moram da naglasim da stojim i dalje pri toj izjavi. Ja nisam rekla ništa što nije tačno, ništa što nije istinito, on je jedan veliki gospodin, veliki umetnik i mislim da bi svaka žena bila srećna da kraj sebe ima ostvarenog čoveka i takvu medijsku ličnost kao što je gospodin Haris. Ne vidim zašto se podigla tolika pompa i šta tu uopšte ima loše, tj zašto su se toliki komentari pojavili zbog moje izjave - rekla je Nataša, pa dodala:

- Mnogi kometarišu da ne znaju ko sam ja, da ja tražim sponzora, da hoću slavu putem gospodina Harisa i ja to moram da demantujem - izjavila je Nataša za "vs__celebrity" i nastavila:

- Ja u svoju karijeru ulažem isključivo svoj napor, svoj novac i svoj trud i smatram da je to jako bitno za mene. Želim da objasnim onima koju su komenatrisali da ne znaju ko sam, odakle ja na društvenim mrežama odjednom, želim da im objasnim da ja imam svoje tri autorske pesme, koje sam snimila u toku prošle i ove godine. Jako sam ponosna na njih i ove godine sam bila učesnica Saborne narodne muzike na RTS-u. Eto čisto da se vidi da nisam neko ko je "s neba pa u rebra" došao tek tako na portale i na televiziju.

Inače, Nataša Alimpić je ranije pričala o svom teškom odrastanju, ali i teški počecima na nastupima.

- Deca koja su išla u školu sa mnom živela su lagodniji život i nisu razumeli moju situaciju i život. Bili su dobro obučeni, putovali su, nosili nove telefone, ja to nisam imala. Sa 18 godina sam prvi put otišla na more koje sam sama sebi platila, ispričala je pevačica kroz suze.

- Kada sam se odselila živela sam u garaži. To je garaža koja je adaptirana u jedan stambeni objekat. Sa 16 godina ne možete sebi priuštiti sjajne i luksuzne uslove. Delila sam kupatilo sa starijim gospodinom, ali nisam ga mnogo ni sretala jer sam radila i išla u školu, rekla je Nataša i otkrila šta joj je dalo snagu da se bori i ide sigurno ka svom cilju.

- Kada počnete da se bavite pevanjem, ne može odmah da se peva po privatnim veseljima nego mora da se prođe taj kafanski zanat. U kafanu dolaze razni ljudi, neko da se veseli, neko da sklopi posao, neko da peva, nego da 'gleda' muziku, neko da ispriča svoje probleme... Bilo je teško kada neko dođe na uho vam priča svoju životnu priču ili vam obećava da može da vas spasi odatle i pruži bolji život... Uvek sam se držala svog puta i bila sam svesna da to moram da prođem. Nekada sam i uplakana zaspala... Želela sam da nikada nisam kročila u kafanu i da sam sa svojim roditeljima sedela kod kuće i gledala filmove... Ali, kada se smirim, kažem sebi 'izdrži', ispričala je Nataša, a preneo "Kurir".

Bonus video:

00:51

HARIS DŽINOVIĆ O RAZVODU: Ja ne bih to radio iz prostog razloga što je porodica svetinja!

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.