BOLNA ISPOVEST EVE RAS O GUBITKU ĆERKE: I danas se SEĆA toga dana kada joj je SAOPŠTENA TRAGIČNA VEST
Eva Ras, Foto: Marina Lopičić

iskreno

BOLNA ISPOVEST EVE RAS O GUBITKU ĆERKE: I danas se SEĆA toga dana kada joj je SAOPŠTENA TRAGIČNA VEST

Posle niza pokušaja da se ostvari kao majka, kada joj je to napokon pošlo za rukom, desila se velika tragedija u životu Eve Ras

Objavljeno:

Naša glumica Eva Ras iza sebe ima mnogo legendarnih uloga u filmskim i serijskim ostarenjima, ali iza svih tih likova koji su nas zasmejavali krila se velika tuga i tragedija koju glumica nosi godinama u sebi.

U životu glumice dogodile su se velike porodične tragedije kao što je smrt supruga Radomira Stevića, potom potresna vest da joj je ćerka Kruna preminula, a onda i duga borba sa opakom bolešću.

Eva je drugo godina pokušavala da ostane trudna i sačuva bebu, pa joj je posle nekoliko pobačaja to pošlo za rukom i rodila je devojčicu Krunu 1969. godine.

Lepu i talentovanu Krunu život je odveo u Pariz, ali sa samo 25 godina zadesila ju je kobna sudbina, odnosno, smrt.

Vest o tome je Evu zatekla na vratima njenog doma, što je jednom prilikom u emisji "Život kao takav" opisala:

- Saznala sam tako što su došla tri policajca dok sam se spremala da idem na festival na Palić. Mislila sam da je auto došao po mene.

Zvoni interfon, ja kažem da ću odmah sići dole, a oni odgovore: "Ne, mi ćemo doći kod vas".

Oni su mi saopštili da je ona umrla. Ja kažem: "Kako umrla kada sam juče razgovala sa njom?" Nisu imali nikakve papire i rekli su mi da idem u Ljermontovu gde takođe nisu imali nikakvu informaciju.

Glumica je iskreno pričala o svome životu
Glumica je iskreno pričala o svome životufoto: Dragan Kadić

Pomislila sam da nije umrla. Tek trećeg dana sam dobila dopis. Za to vreme nisam znala šta se događalo u mojoj duši, bio je to 3. jul 1993.

Morala sam da učinim sve što sam mogla da se ona mrtva vrati u svoju zemlju, da ne ostane u Parizu, daleko od mene - ispričala je glumica.

Kako je istakla, sumnjala je da iza Krunine smrti stoji nešto vrlo složeno i opasno.

Uz kovčeg smo dobili i nalaz obdukcije, francuska policija ništa nije otkrila i zapisali su da je umrla prirodnom smrću.

Doživela je mnoge porodične tragedije
Doživela je mnoge porodične tragedijefoto: Zorana Jevtić

Ja sam kasnije pričala nekim mojim kumovima da se ona tamo u Parizu možda upetljala u neke mračne stvari, politiku, i da je zato francuska policija napisala onako u izveštaju.

Onda mi je moj kum Milenko Vučetić, pisac, rekao da pričam radnju kao iz filma "Nikita" i da to nema veze sa realnošću. Ne znam, tako je Bog hteo – rekla je glumica.

Bonus video:

02:13

MUŽ MI JE BIO NARKOMAN, PRVI PUT SAM SE PREDOZIRALA OD KOKAINA Eva Ras ispričala celo iskustvo: Ulazila sam u tuđe stanove

(Espreso/Glossy/T.M/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.