KO JE KUM NIKOLE ROKVIĆA KOJI MU SE PRIDRUŽIO NA PUTU? Pevač podelio i NOVA ISKUŠENJA sa kojima se suočio
Nikola Rokvić, Foto: Printscreen Instagram/nikolarokvic

evo o čemu se radi

KO JE KUM NIKOLE ROKVIĆA KOJI MU SE PRIDRUŽIO NA PUTU? Pevač podelio i NOVA ISKUŠENJA sa kojima se suočio

Pevač nas redovno na Instagramu obaveštava o svim detaljima puta

Objavljeno: 18:03h

Nikola Rokvić se već 28 dana nalazi na svetom putovanju ka grčkom manastiru u Egini, gde opisuje iskušenja kroz koja prolazi, ali i radost.

Na hodočašću se pevaču pridružio i njegov kum Vladimir Radović, kojem je stric bio mitropolit Amfilohije Radović. Kako je Rokvić opisao na Instagramu, Vladimir je došao baš u pravo ime.

- Toliko tema, toliko priča, toliko sećanja… Moj brat i kum, drug iz školske klupe, otac Vladimir Radović, okrepio mi je dušu… Pevali smo, plakali, molili se, blagodarili, iz sveg glasa, slobodno da ječi gora uzvikivali hvalu Gospodnju… Izašli iz briga i sve predali Gospodu… Gledali visoke planine i uživali u sjaju žitnih polja!

I baš ga je Gospod doveo kada je trebalo, kada mi je snaga Svetog Duha, kroz oca Vladu, dala novi polet! Kako je svaki dan priča i život za sebe i ovaj dan nije prošao bez lekcije! Današnja pouka koju smo dobili je potvrda Gospodnjih reči “Ne brinite se dušom svojom šta ćete jesti ili šta ćete piti…” Baš na pola puta otac Vlada je ostao bez vode i kako je po svom kazivanju poslednji gutalj popio, bio je spreman da celu rutu završi bez vode, ali u tom momentu naiđosmo na jednu česmu, koja je davala kap po kap… Napojismo se sa nepresušnog izvora, Božije ljubavi i blagodati!! Slava Bogu i hvala!!! Radujmo se! - napisao je Nikola uz fotografiju sa ocem Vladimirom.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen/Instagram/nikolarokvic

Podsetimo, Rokvić je na put krenuo zbog donacija u sklopu fondacije koju je osnovao. Sav prikupljeni novac ide dečjoj onkologiji, pa će se kupiti novi aparati koji su potrebni bolesnim mališanima.

Veliku podrška Nikoli na putu pruža i žena Bojana sa decom.

Bonus video:

00:43

Nikola Rokvić: Moji žuljevi su ništa kakve smo mi pretke imali

(Espreso/24sedam/Vladan Mišić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.