IGRA KOJA JE „PODIGLA TEMPERATURU“ U „DIVAN SHOW“
Foto: promo

NAJNOVIJE

IGRA KOJA JE „PODIGLA TEMPERATURU“ U „DIVAN SHOW“

Opustite se i uživajte uz Kurir televiziju i danas od 16.10h!

Objavljeno:

Gosti ovonedeljne emisije „dIvan show“ su pevačice Aleksandra Stojković Džidža i Nadica Ademov,kao i muzičar Dragomir Despić Desingerica, koji će vam, uz voditelja Ivana Gajića, doneti mnogo smeha, zabave i opuštanja. Takođe, biće i trenutaka „otvaranja duše“, pa ćete saznati mnoge zanimljivosti iz njihovih života.

Džidža će govoriti o relaciji između nje i njenog oca, Dragana Stojkovića Bosanca. Desingerica nije samo muzičar čiju muziku volite, već i divan otac i muž- centar njegovog sveta su žena i ćerkica, u šta je ekipa na snimanju imala prilike i da se uveri.

Divan Show
foto: promo

A Nadica će se prvi put pojaviti u nekoj emisiji, od kako je objavila da je ponovo u drugom stanju. Saznaćete i koje kolege vide kao najjače i najbolje, ali i koga od njih bi zvali da im uveliča slavlje prilikom obeležavanja bitnih datuma. Ova tema je podgrejala atmosferu u studiju!

Milica Stanimirović, Maša Kostić i Marija Vitez su i ovoga puta bile na visini zadatka. Milica je saopštila gostima šta je to što ljude najviše zanima o njima na internetu, Maša je postavila zanimljiv izazov jednom popularnom glumcu i telohranitelju, dok je Marija i ovoga puta birala i komentarisala najbolje i najlošije odevenu javnu ličnost u protekloj nedelji.

Opustite se i uživajte uz Ivana Gajića,„dIvan show“ i Kurir televiziju i danas od 16.10h!

Bonus video:

00:25

Dobro veče prijatelji, ovde Rod Stjuart

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.