ODLUKA JE KONAČNA I NEĆE JE MENJATI: Hrvat zadao UDARAC i neće da ĆUTI, OVO GA JE DOTUKLO?
Pobeda mu izmakla za dlaku, Foto: Printscreen Instagram/EUROVISION

dosta mu je

ODLUKA JE KONAČNA I NEĆE JE MENJATI: Hrvat zadao UDARAC i neće da ĆUTI, OVO GA JE DOTUKLO?

Pobeda mu izmakla za dlaku

Objavljeno:

Od finalne večeri Evrovizije prošlo je tri dana, a strasti se i dalje ne smiruju. Na ovogodišnjem izdanju preastižnog takmičenja trijumfovao je Švajcarac Nemo, dok je drugoplasirani bio Bejbi Lazanja.

Iako je poneo titiulu vicešampiona Evrovizije, autor hita "Rim Tim Tagi Dim" osvojio je srca publike ne samo Balkana već cele Evrope.

Od povratka u Hrvatsku mladi umetnik je u centru medijskih zbivanja, a svi se pitaju da li će se ponovo prijaviti na Doru (nacionalno takmičenje za izobor pesme za Evroviziju), na šta je Lazanja izneo jasan stav.

1 / 7 Foto: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Ne bih, hvala. Možda kao autor, ali ovako sam ja sam ispunio svoje što sam mogao i za sad sam u redu - rekao je prilikom gostovanja u RTL Direktu, prenosi Index.hr.

Podsećamo, mladom umetniku pobeda je izmakla za malo. Bejbi Lazanja je nedeljama unazad bio prvi na kladionicama, međutim pobedu je odneo predstavnik Švajcarske Nemo Metler sa numerom "The Code".

U velikom finalu plasirao se na drugom mestu sa 547 poena, dok je pobednik - predstavnik Švajcarske Nemo imao 591 u zbiru.

Bonus video:

00:13

Beba lici na tatu

(Espreso/Kurir /I.M./Prenela:M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.