VREME JE DA SE SAZNA ISTINA! Učesnica Parova UCENJIVALA MINISTRA! Viđali se redovno, svašta joj poklanjao, a onda... (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/Zerina Heco

raskrinkani!

VREME JE DA SE SAZNA ISTINA! Učesnica Parova UCENJIVALA MINISTRA! Viđali se redovno, svašta joj poklanjao, a onda... (FOTO)

Možda će joj smetati što pričam novinarima, ali mislim da je vreme da se sazna istina. Ona je bila u vezi sa jednim ministrom - priča izvor
Objavljeno:

Kako se Zerina trenutno nalazi u rijalitiju „Parovi”, nismo mogli da dobijemo njen komentar, ali videćemo kako će reagovati kada joj produkcija otkrije naša saznanja.

Inače, Zerina je u rijalitiju ispričala da ima dečka Matu, koji podržava njenu suparnicu Dalilu Mujić, pa je zbog toga želela da napusti „Parove”. Ona nije želela da otkriva ime svog dečka u rijalitiju, a ostali učesnici tvrde da znaju ko je on i čime se bavi.

foto: Printscreen

Zerina Hećo nosi prezime svog bivšeg supruga, a otkrila je zbog čega je to tako. - Sačuvala sam prezime zbog svog deteta - rekla je Zerina, a zatim i objasnila zašto se razvela.

- Moj suprug i ja venčali smo se 2012. godine, bili smo tri i po godine u braku, razvela sam se kad je beba imala tri meseca. Počeo je da patološki ljubomoriše na sve živo, tražio je od mene da prestanem da izlazim sa prijateljicama i da prestanem da se šminkam. Govorio je da idem na fakultet samo da budem viđena, to je bilo presudno. Ostavila sam ga kad sam položila prvi semestar - ispričala je učesnica rijalitija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.