SUZE NA LICU BEJBI LAZANJE, POJAVIO SE SNIMAK O KOM SVI PRIČAJU: Ovo je bilo JAČE OD NJEGA, ovo se čulo iz PUBLIKE
Foto: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

evo o čemu se radi

SUZE NA LICU BEJBI LAZANJE, POJAVIO SE SNIMAK O KOM SVI PRIČAJU: Ovo je bilo JAČE OD NJEGA, ovo se čulo iz PUBLIKE

Danas se na dočeku u Zagrebu rasplakao o čemu se naširoko priča

Objavljeno:

Predstavnik Hrvatske Baby Lasagna sinoć je bio drugi u finalu "Evrovizije 2024", što je najbolji rezultat te zemlje na ovom takmičenju.

Danas se na dočeku u Zagrebu rasplakao, o čemu se naširoko priča, a snimci su preplavili društvene mreže.

- Ja sam očekivao 20 ljudi na aerodromu, i ovde onako stotinjak, ne znam šta da vam kažem... Hvala vam lepo, nadam se da ste zadovoljni - govorio je Baby Lasagna, nakon čega se rasplakao, pa su svi na bini došli da ga zagrle.

@zvezde.sijaju dušica on je pravi pobjednik 🇭🇷 ne onaj ili ona kako god . . #zagreb #fypp #viral #foryou #tiktok ♬ original sound - zvezde.sijaju

- Pobeda, pobeda! - uzvikivala je potom publika.

- Ne znam, dali smo sve od sebe, vi ste to primetili, očigledno... Hvala ekipi mojoj! Mi smo samo klinci, sve smo sami radili, uzimali slobodno sa posla i dokazali da se može doći do velikog rezultata sam! Hvala! - poručio je kad se sabrao pred svima, dok su momenti sa lica mesta emitovani na HRT-u.

Mesecima unazad je za glavnog favorita važio upravo Baby Lasagna iz Hrvatske sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" i nalazio se na prvom mestu za pobedu na kladionicama, a sinoć je zauzeo, ipak, drugo mesto.

Predstavnik Hrvatske Baby Lasagna sinoć je bio drugi u finalu 'Evrovizije 2024'
Predstavnik Hrvatske Baby Lasagna sinoć je bio drugi u finalu "Evrovizije 2024"foto: nearchos / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prvu izjavu Lazanja je dao odmah nakon poraza.

- Bilo je super, bilo je napeto, drago mi je da smo završili drugi, srećan sam i zadovoljan sam. Naravno, bilo bi mi draže da smo završili prvi. Mislim da smo dali sve od sebe i da je publika pokazala da smo učinili ipak nešto dobro - kazao je.

- Mislim da se možemo ponositi s ovim drugim mestom. Ja se ponosim. Sve smo napravili kako treba, mi smo zadovoljni, znamo da moramo doći kući i mirno spavati - dodao je Lazanja za gorepomenut medij.

Prvo mesto na "Evroviziji 2024" osvojila je Švajcarska. Nastup i pesma "The Code" šarmantnog Nema dopali su se mnogima, a kladionice su, malo pred finale, Švajcarskoj predviđale treće mesto.

Bonus video:

01:29

TEYA DORA EKSKLUZIVNO ZA KURIR PRED VELIKO FINALE EVROVIZIJE: Jako mi znače vaše poruke! EVO ŠTA ĆE URADITI UKOLIKO POBEDI

(Espreso/Blic/Vladimir Miljanić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.