SRBI ODLEPILI ZBOG DUŠKE VUČINIĆ: Ono što je izjavila u UŽIVO PRENOSU ušlo u ANALE, RTS je ODLEDI kad je Evrovizija
Duška Vučinić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

HIT NA INTERNETU

SRBI ODLEPILI ZBOG DUŠKE VUČINIĆ: Ono što je izjavila u UŽIVO PRENOSU ušlo u ANALE, RTS je ODLEDI kad je Evrovizija

Zbog njenih komentara nastao je pravi haos na mrežama

Objavljeno: 14:35h

Duška Vučinić, voditeljka programa uživo "Evrovizije 2024" osvaja svojim neposrednim komentarima u lajvu, a jedan od tih je postao viralan na Tviteru.

Naime, kada je voditeljka Evrovizije 2024 najavila žiri iz Australije i poželela im dobro veče, Duška Vučinić je izazvala lavinu smeha svojim komentarom: "Ma koje "Good evening", kod njega je "Dobar dan".

Ispod snimka koji je objavljen na Tviteru odmah su počeli da se nižu komentari: "Umro sam od smeha", "hahahah, kraljica", "obožavam njene komenatre"...

- Ja sam osoba koja mnogo voli ljude, volim da se družim, da uspostavljam kontakte sa ljudima. Imam osećaj kad pričam, da pričam nekim ljudima sa kojim imam interakciju i da se jako lepo kapiramo, i zaista, takvi ljudi postoje. I hvala Bogu da ih ima mnogo, a ima ih baš mnogo. Srećna sam što imamo taj neki zdrav smisao za humor, koji jeste malo sarkastičan, jeste ironija, ali je ovo taj događaj koji to dopušta. Svima koji se "gnušaju" kako ja to radim, nek slušaju Nortona, britanskog komentatora, koji vređa, to nije lepo, rekla je ranije za Blic Duška povodom komentara koji neretko postanu viralni na mrežama.

1 / 8 Foto: prentscreen/RTS

Podsetimo, karijera Duške Vučinić traje već veoma dugo budući da je prema njenoj sopstvenoj izjavi u medijima od svoje osamnaeste godine, a najveći deo iste provela je u istoj kući - na Javnom servisu Srbije. Iako je i tamo dugo radila kao novinarka i TV lice, što je dugo bilo njeno glavno zanimanje, pre više od deset godina rešila je da to zameni radom iza kamere i danas joj je radno mesto na RTS-u departman za Odnose s javnošću.

Bonus video:

01:29

TEYA DORA EKSKLUZIVNO ZA KURIR PRED VELIKO FINALE EVROVIZIJE: Jako mi znače vaše poruke! EVO ŠTA ĆE URADITI UKOLIKO POBEDI

(Espreso / Blic / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.