ŠTA SE DEŠAVA SA LJUDIMA DANAS? Dobila ponudu od koje će vam se OKRENUTI STOMAK: Ovo je baš BIZARNO, majko mila
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI JE REALNO OVO?

ŠTA SE DEŠAVA SA LJUDIMA DANAS? Dobila ponudu od koje će vam se OKRENUTI STOMAK: Ovo je baš BIZARNO, majko mila

Dobila je zaista bizarnu nepristojnu ponudu

Objavljeno:

Glumica Ivana Dudić slovi za jednu od najzgodnijih žena sa domaće javne scene.

U skladu sa svojim izgledom Ivana je neretko dobijala nepristojne ponude, a jednom prilikom je i javno govorila o toj temi.

- Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle. U sred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: "Ja hoću da to svi gledaju", ja se mislim da l' je ovo realno... Da l' zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: "Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo" - ispričala je Ivana Dudić, pa dodala:

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Pa, šta da im radim... Zamisli šta meni traže ljudi. I onda ih pustim, neka ih, neka pišu - zaključila je glumica svojevremeno.

Podsetimo, Ivana je sa društvom proslavljala 1. maj u prirodi gde su im se pridružili i trubači. Glumica na muzičare nije ostala imuna, te se prvo popela na stolicu, a zatim se "rešila" obuće i zaigrala na stolu.

Budući da je bila u haljini, Ivana se zanela i pokazala donji veš, a mnogi su ostali iznenađeni i mišljenja da je ovo njeno najprovokativnije izdanje do sada.

Bonus video:

00:55

Ivana Dudić modna revija

(Espreso / Hype / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.