"VUK, DIVLJA SVINJA, POSKOK, ŠARKA..." 10. dan hodočašća Nikole Rokvića u prelepoj prirodi sa DIVLJIM ŽIVOTINJAMA
Foto: prentscreen/instagram/nikolarokvic

svaka čast!

"VUK, DIVLJA SVINJA, POSKOK, ŠARKA..." 10. dan hodočašća Nikole Rokvića u prelepoj prirodi sa DIVLJIM ŽIVOTINJAMA

Krajnji cilj je manastir Nektarija Edinskog

Objavljeno: 09:41h

Nikola Rokvić već deset dana putuje do Grčke, a sve to bez ikakvog prevoznog sredstva. Krajnji cilj je manastir Nektarija Edinskog gde će se pevač pokloniti i završiti svoje hodočašće.

Danas, za 1. maj, kada se mnogi ljudi odmaraju i druže u prirodi sa svojim najmilijima, pevač nastavlja svoje putašestvije i to kroz šumu na planini "Kukavica".

Na ovom terenu pridružio mu se i meštanin Miloš koji je otkrio koje sve divlje životinje se nalaze u netaknutoj prirodi ali i kako je živeti na ovakvom mestu.

10. dan hodočašća Nikole Rokvića
10. dan hodočašća Nikole Rokvićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Idemo kroz šumu i naišao sam na dragog Miloša koji živi ovde, u ovoj netaknutoj prirodi. Evo pričamo malo o tome kakav je život u ovoj lepoti i planini "Kukavica". Evo kaže, koliko ima prednosti, naravno ima i mana. Ali ovaj vazduh, mir i cvrkut ptica za nas ljude koji živimo u onom haosu stvarno je raj.

Miloš je otkrio koje divlje životinje se nalaze u šumi.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/nikolarokvic

- Vukovi i divlje svinje najviše. Od zmija tu su Poskok, Šarka i Smukovi... Možda i naiđemo na neke, ali hladno je sad i još je jutro - govorio je Miloš, dok se pevač nadovezao:

- Eto tako ljudi, sad je malo promena terena, nema asfalta. Prija, a i spremao sam se za planine i visinske razlike i to mi je mnogo pomoglo - rekao je Nikola.

Krajnji cilj je manastir Nektarija Edinskog.
Krajnji cilj je manastir Nektarija Edinskog.foto: Printscreen/Instagram/nikolarokvic

Podsetimo, Nikola na ovom putovanju prikuplja sredstva za kupovinu aparata za dijagnostifikovanje kancera mozga kod dece i renoviranje dela dečje onkologije. Rokvić je sa suprugom Bojanom osnovao "fondaciju porodica" koja će svojom humanošću i doniranjem novca pomoći svima kojima je to neophodno.

Bonus video:

00:43

Nikola Rokvić: Moji žuljevi su ništa kakve smo mi pretke imali

(Espreso / Kurir / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.