GODINAMA SE PRIČALO DA JE POPOVIĆ NAGOVARAO SUZANU DA SE POVUČE SA SCENE: Sada se konačno ZNA ISTINA, sve je jasno
Saša Popović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

EVO O ČEMU SE RADI

GODINAMA SE PRIČALO DA JE POPOVIĆ NAGOVARAO SUZANU DA SE POVUČE SA SCENE: Sada se konačno ZNA ISTINA, sve je jasno

Suzana Jovanović je iskreno govorila na ovu temu

Objavljeno:

Kreativni direktor „Granda“ Saša Popović godinama važi za majstora šoubiznisa, ali pre nego što je to postao nekadašnji harmonikaš i frontmen „Slatkog greha“ bio je i kompozitor.

Popović je komponovao brojne hitove za Lepu Brenu, zatim za Zlatu Petrović, kuma Jašara Ahmedovskog, a nije izostao ni hit za njegovu suprugu Suzanu Jovanović.

Malo ko zna da je za Suzaninu pesmu „Tetovaža“ napisao muziku, dok je svoje prste umešao i Dragan Stojković Bosanac koji je radio aranžman.

Malo ko zna da je za Suzaninu pesmu „Tetovaža“ napisao muziku
Malo ko zna da je za Suzaninu pesmu „Tetovaža“ napisao muzikufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako se pisalo da je nakon nekoliko objavljenih singlova, Saša nagovorio Suzanu da se povuče sa scene, pevačica je to oštro demantovala.

- To Saša nije tražio od mene, ja sam tako odlučila, a on je kao i ja njemu uvek bio moja podrška. Rekao je tada „Ljubavi, ako tako želiš, ti se povuci, posveti se deci, domu, a ja ću da radim“. Tada smo stvarali Grand i njemu je trebala podrška, ali kada znate da vam je kod kuće sve u redu, onda vam nije teško – rekla je Suzana za Grand i dodala da se zbog te odluke ne kaje.

Pevačica je istakla da je porodičan tip osobe
Pevačica je istakla da je porodičan tip osobefoto: M.M./ATAImages

- Nije mi žao zbog pauza, ja sam porodičan tip i ne mogu da pobegnem od svoje prirode. Volim porodicu, supruga, decu i ne želim da mi iko taj moj mir i tu oazu pokvari. Ja biram sada gde idem, s kim ću da se družim, šta ću da kažem i hvala Bogu da sam došla u tu situaciju - istakla je Popovićeva lepša polovina.

Par je u braku dugi niz godina
Par je u braku dugi niz godinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Sale je nedavno za Grand objasnio i kako su oboje mnogo radili kada su počeli da se zabavljaju, zbog čega mu je supruga falila.

– Suzana i ja kada smo se upoznali tamo neke 1996. godine, ona je tada stalno nastupala, svaki vikend je radila sve do 2004. godina i ja ostanem sam kući i kažem: „Čekaj ženo, gde ćeš, nemoj više da ideš“, a da sam idem po klubovima rekli bi: „Evo jedva dočekao da mu žena ode da izađe“- objasnio je Saša, a odmah se ubacila i supruga.

Eto ko mi je zabranio da pevam - našalila se Suzana.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Grand/I.Ankić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.