JELENA KARLEUŠA OSTALA U ČUDU NAKON POSTUPKA ČOVEKA SA KOJIM JE SARAĐIVALA: Opasno je potkačila i ovog MUZIČARA
Jelena Karleuša, Foto: Zen/ATAImages

EVO O ČEMU SE RADI

JELENA KARLEUŠA OSTALA U ČUDU NAKON POSTUPKA ČOVEKA SA KOJIM JE SARAĐIVALA: Opasno je potkačila i ovog MUZIČARA

Pevačica je govorila u kakvim je odnosima danas sa reperom

Objavljeno:

Jelena Karleuša je već duže vreme uvređena postupkom doskorašnjeg saradnika Gazda Paje, koji na društvenim mrežama nije imao lepe reči za njenu pesmu "Benga", iako je on autor teksta.

Pevačica je nedavno u jednom podkastu ispričala zbog čega više nije u dobrim odnosima s reperom.

- "Bengu" je radio nevaljali dečko Gazda Paja. "Benga, Benga, sudar naših ega..." Jedan ozbiljan dril i ozbiljna priča. To je ono što mali Vojaž pokušava bezuspešno. Tekst je pisao Gazda Paja, koji je opet tu potpisan kao autor teksta, i onda se desila neverovatna stvar s tom pesmom, koja je meni jedna od najomiljenijih. Prvi put sam se oprobala u tom žanru, to je taj neki novi zvuk - dril. Neko mi je slučajno poslao ružne komentare Gazda Paje na Iksu. Zamisli, neko te angažuje i da ti mogućnost da sarađuješ s velikom zvezdom, plati te da napišeš taj tekst, i onda s*re* o tom tekstu na Iksu, i to po svom radu. Neverovatne stvari se dešavaju ovde, ali sve je moguće kad je reč o meni - ispričala je JK u podkastu "Why so serious!?" na WTF radiju.

Gazda Paja priznao je šta ga je najviše povredilo
Gazda Paja priznao je šta ga je najviše povredilofoto: M.M./ATAImages

Gazda Paja sve do sada nije želeo da se oglašava o sukobu s Jelenom, ali promenio je odluku, pa je prokomentarisao ovu situaciju s doskorašnjom saradnicom, te priznao šta ga je najviše povredilo.

- Ne znam šta da kažem. Ja sam imao neke tekstove tu za nju, imali smo saradnju na tom njenom novom albumu, ali oni su onda rešili da uzmu te tekstove i prebace ih u druge aranžmane, melodije i tempo. Na kraju ispada da nisam radio to što sam pisao. Nije da mi se nije dopalo, ali bio sam vrlo iznenađen. Nemam sad neki poseban komentar na sve to, nisam dosad ni pričao na ovu temu. Nešto razmišljam, kada bih unajmio tekstopisca, verovatno bih i ja uradio neki svoj gas. Lično moje mišljenje, taj prvobitni aranžman i tekst su mi bili ludilo - istakao je reper za televiziju E, a onda se dotakao i pitanja buduće saradnje s Karleušom:

Karleuša je već duže vreme uvređena postupkom doskorašnjeg saradnika
Karleuša je već duže vreme uvređena postupkom doskorašnjeg saradnikafoto: © ATA Images

- To je pitanje za nju. Ja sam trenutno u fazonu: "Nemojte da me zovete za duet ako mi ne padnete u ruke! Ja ću vas uhvatiti, samo mi verujte, ali nemojte da se ja više bacam u vaše ruke, molim vas" - završio je Paja.

Podsetimo, Jelenu sa Gazda Pajom veže dugogodišnja saradnja, pa su tako, osim što je na njenom albumu "Alfa" potpisan kao autor dva teksta - za pesme "Benga" i "Lucifer", 2019. imali i duetsku pesmu "Lajk", koja je te godine bila jedan od najvećih hitova u regionu.

Bonus video:

05:57

Jelena Karleuša pred koncert u Nišu

(Espreso/Kurir/Aleksandar Panić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.